PS3 Slim parçalarının değiştiği nasıl anlaşılır?

RetroSever

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bende Slim model PS3 var. Cihazı zamanında 0 almıştım. Uzun bir süre kullanmamistim, pandemi ile tekrar gün yüzüne çıkartim. Günde 1-2 saat oynuyorum. Şimdi cihaz ısınıyor, fan sesi bir iki tık yükseliyor. Sarı ışık hatası almamak istiyorum. Bunun için termal macun değişikliği yapılması gerekiyormuş. Ben bir yerle anlaştım ama cihazın içinden bir şey değiştirir diye biraz korkuyorum. Bunu anlamanın bir yolu var mı? Varsa nedir? Bir de çözüm termal macun mu? Cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS bu PC değil bir parçanın farklı olması bilene bir sürü hata yaratır. En fazla HDD'ni değiştirebilirler. Termal macun yenileme işlemi yaparken islemi yapan adamın basında dur bak ne yapıyor yapmıyor diye.

Anlayamazsın. Ayrıca PS da değiştirebileceği pek fazla parça yok. Bildiğim kadarı ile sadece fan, HDD ve optik sürücü değişiyor, benim tavsiyem Sony'nin kendi servisinde yaptır. Hem daha temiz iş yapıyorlar hem de bakım garantisi de veriyor. Ayrıca termal macun değişmesi sesi azaltıcaktır ama çok uzun süre gitmez çünkü ısınma ve fan sesi PS'larda tamamen tasarımdan kaynaklandığı için çözümü pek de yok.

Hocam PS bu PC değil bir parçanın farklı olması bilene bir sürü hata yaratır. En fazla HDD'ni değiştirebilirler. Termal macun yenileme işlemi yaparken islemi yapan adamın basında dur bak ne yapıyor yapmıyor diye.

Teşekkürler, yani rahatça verebilirim değil mı?

Anlayamazsın ayrıca PS da değiştirebileceği pek fazla parça yok bildiğim kadarı ile sadece fan, HDD ve optik sürücü değişiyor benim tavsiyem Sony'nin kendi servisinde yaptır. Hem daha temiz iş yapıyorlar hem de bakım garantisi de veriyor. Ayrıca termal macun değişmesi sesi azaltıcaktır ama çok uzun süre gitmez çünkü ısınma ve fan sesi PS'larda tamamen tasarımdan kaynaklandığı için çözümü pek de yok.

Peki teşekkür ederim olmazsa Sony mantıklı bayisini bulabilirsem sorayim.

Hocam ver ama makinenin basinda dur.

Durmama izin verirse mutlaka duracağım bana servise gönderiyorum dedi ama imkan varsa zorlayacagim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı