ArthurMorgan
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, elimde bir PS3 var normalde HDD takılı, elimde boşta SanDisk 240 GB SSD vardı onu takayım dedim, ilk başta GPT yapmıştım FAT32'de değildi hâliyle SSD'yi görmedi, SSD'nin isminde Türkçe karakter vardı duzeltip taktım bir kere gördü, gördü diye sevinip vidaları tamamlamak için çıkarttım, bir daha açtığımda tekrar aynı hatayı verdi, "uygun depolama aygıtı bulunamadı" tarzı bir hata veriyordu. Sonrasında FAT32 yaptım Rufus ile MBR yaptım başka programlar da denedim ama yok olmadı aynı hatayı verdi, bu akşam da SSD'yi aparatla USB girişinden PS'ye bağlayıp, aktif takılı oluğu ve sıkıntısız çalıştığı HDD'nin yedeğini SSD'ye aktarmayı denedim uzun süre "hazırlanıyor, bekleyin" ekranında kaldı atdından yüzdeli bir kısım çıktı sürekli %0 gözüküyordu en sonunda hata verdi o da olmadı SSD'yi de düne kadar bilgisayardımda aktif olarak kullanıyordum bozuk değil.
Ertesi gün;
HDD'yi SSD'ye klonlayıp denedim tekrar tanımadı, HDD'de kopyalama işleminden dolayı içindeki PS3 işletim sistemi bozulmuştu, HDD'yi takıp PS3 format ekranındayken bir kurnazlık yapıp o ekranda PS3'ü kapatmadan HDD'yi söküp SSD'yi taktım ismi cismi her şeyi aynıydı ve tanıdı, format işlemini de gerçekleştirdim sıkıntısız bir şekilde SSD ile çalıştı ama PS3'ü kapatıp açtığımda yine aynı hata karşımdaydı açılmıyordu.
Sorunu başka SSD takarak çözdüm, PS3'ün görmediği SSD bilgisayarda çalıştığı için farklı bir bilgisayara taktım o bilgisayardaki 120 GB'lık SSD'yi de PS3'e taktım sorun halloldu.
Ertesi gün;
HDD'yi SSD'ye klonlayıp denedim tekrar tanımadı, HDD'de kopyalama işleminden dolayı içindeki PS3 işletim sistemi bozulmuştu, HDD'yi takıp PS3 format ekranındayken bir kurnazlık yapıp o ekranda PS3'ü kapatmadan HDD'yi söküp SSD'yi taktım ismi cismi her şeyi aynıydı ve tanıdı, format işlemini de gerçekleştirdim sıkıntısız bir şekilde SSD ile çalıştı ama PS3'ü kapatıp açtığımda yine aynı hata karşımdaydı açılmıyordu.
Sorunu başka SSD takarak çözdüm, PS3'ün görmediği SSD bilgisayarda çalıştığı için farklı bir bilgisayara taktım o bilgisayardaki 120 GB'lık SSD'yi de PS3'e taktım sorun halloldu.
Son düzenleme: