PS3 sürekli kasmaya ve donmaya başladı. Normalde bir şey yoktu, hard disk yükselttim yine problemsizdi ancak Far Cry 4 indirdiğimden beri kasmaya başladı.
PS3 veritabanını yeniden oluşturmayı denyebilirsinPS3 sürekli kasmaya ve donmaya başladı. Normalde bir şey yoktu, hard disk yükselttim yine problemsizdi ancak Far Cry 4 indirdiğimden beri kasmaya başladı.
PS3 sürekli kasmaya ve donmaya başladı. Normalde bir şey yoktu, hard disk yükselttim yine problemsizdi ancak Far Cry 4 indirdiğimden beri kasmaya başladı.
Elektrik kesintisi sayılırmı bilmem ancak abim bana sinirlenip fişi çekmişti ondan sonra yaşadık bu olayları...
Şu anda elimde hard disk sürüyle var ancak veri tabanını yeniden oluşturmayı den
Harddiskle alakalı olabilir eğer veritabanını yeniden oluşturma ise yaramazsa harddisk değiştirip deneElektrik kesintisi sayılırmı bilmem ancak abim bana sinirlenip fişi çekmişti ondan sonra yaşadık bu olayları...
Şu anda elimde hard disk sürüyle var ancak veri tabanını yeniden oluşturmayı deneyeceğim çünkü uğraşmak istemiyorum boş zamanım çok olmuyor.
Düzenli içini temizleyin, veritabanını yeniden oluşturun ve gerekiyorsa sıfırlayın. Düzenli temizleme: PS3'te fanları oto temizleyen bir taktik var. CD okuyucu düğmesine basılı tutun ve fişini takın daha sonra çok yüksek bir fan sesi gelinceye kadar bekleyin ve 15 saniye boyunca temizlenmesini bekleyin fakat ortam çok fazla toz olabileceğinden bunu açık bir yerde yapmanızı tavsiye ediyorum.
O özellik super SLI'mde yok diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.