PS3 Sürüm Düşürülebilir Mi?

Temha

Megapat
Daha fazla  
@Furkan17TR
PS3 2001A seri kodlu ucuza 120GB PS3 buldum almayı düşünüyorum ilk sahibi tarafından alacağım cihaz tamir görmemiş, kırılmış sonra sahibi güncelleme yapıp orijinal yaptım diyor şu anki sürümünü bilmiyor. Yanında birkaç orijinal oyun da verecek.
  1. Elimde 2.5" 320 GB SATA Harddisk var bu harddiski cihaza takabilir miyim?
  2. Kırdırıp yükselttiği için PSN'den cihaz banlanmış mıdır?
  3. Cihazın sürümünü 3.55 gibi sürüme düşürüp oyun açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Furkan17TR
PS3 2001A seri kodlu ucuza 120GB PS3 buldum almayı düşünüyorum ilk sahibi tarafından alacağım cihaz tamir görmemiş, kırılmış sonra sahibi güncelleme yapıp orijinal yaptım diyor şu anki sürümünü bilmiyor. Yanında birkaç orijinal oyun da verecek.

1. Kendi içindeki 120GB'lık HDD'yi çıkartıp, kendi 320GB HDD'yi takabilirsin.
2. PSN'den banlanmak için; kırık PS3 ile multiplayer oyun oynamak gerek. PSN banlanmış olup olmadığını kontrol etmek için çok basit bir şekilde kendi temiz PSN hesabınız ile PS3 üzerinden PSN'e giriş yapmayı dene. Giriş yaparsan PS temiz, giriş yapamazsa zaten ekrana banlandığınız hakkında mesaj yazacaktık.
3. Şuan sürüm kaç? 4.83 ise geçmiş olsun. 4.82 ise yapabilirsin. Sakın ha güncelleme. Kırmak için bkz: PS3Xploit V2

@Furkan17TR
Dostum ps3 ünün sürümünü düşürme downgrade işlemi ile yapılıyor diye biliyorum.Makinenin içini açıyorlardı sanırım çünkü daha önce bu işlemi başka birşey için gittiğim kadıköyde görmüştüm.

Dostum ps3 ünün sürümünü düşürme downgrade işlemi ile yapılıyor diye biliyorum.Makinenin içini açıyorlardı sanırım çünkü daha önce bu işlemi başka birşey için gittiğim kadıköyde görmüştüm.

E3 Flasher ile 4.83 sürümü indiriliyor. Ama 100-150 lira verip kırdırtmaya gerek yok. 100-150 liraya kutulu 5 tane oyun alın. Ve oynayın, bitirdikten sonra takaslayın-satın. Bence daha mantıklı korsandan. Ve MP'de sıkıntısız oynarsın.

Eğer sürümün 4.82 ise PS3Xploit V2'yi yap. Paran cebinde kalsın. Madem korsan kullanacaksın, boşuna para verme.

Teşekkürler @Furkan17TR
Cihaz 4.5x sürümüde ben yeni harddisk taktığımda cihazın sürümünü düşürebilir miyim ?
Birde tüm PS3'lerin ve sürümlerin YAZILIMLA kırıldığını duydum doğru mu bu ?

Teşekkürler @Furkan17TR
Cihaz 4.5x sürümüde ben yeni harddisk taktığımda cihazın sürümünü düşürebilir miyim ?
Birde tüm PS3'lerin ve sürümlerin YAZILIMLA kırıldığını duydum doğru mu bu ?

Dostum, şanslısın. HDD değiştirmeden önce 4.82 OFW'ye güncelle.

Güncelleme dosyası için: Güncelleme dosyası
Yazılımla kırma olayı doğrudur. Buradan anlatamam ama YouTube'a PS3XPLOIT V2 yazarsan çıkacaktır. Çıkan işlemleri yap. Makinayı kır. 4.82 CFW kur. Ondan sonra 4.83 CFW'ye güncelle.

4.83 CFW'de iken HDD'yi değiştir. Ve HDD'yi değiştirdiğin için PS3, senden versiyonu 4.83 yada daha yeni bir sürüm yüklemeni isteyecek. Sende 4.83 CFW attığın USB belleği tak. Güncelle.

:). Takıldığın yer varsa sor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı