PS3 Super Slim kırdırılır mı?

Biraz konsol cahiliyim kusura bakmayın da kırmak ne işe yarıyor?
İçine GNU/Linux veya Windows yüklemek için mi?

Korsan oyun için destek verilmiyor anlamında zaten.

Biraz konsol cahiliyim kusura bakmayın da kırmak ne işe yarıyor?
İçine GNU/Linux veya Windows yüklemek için mi?
Hayır. Konsolu kırmak konsolun tüm özelliklerine erişebilmektir. Android'de Root, iOS'da jailbreak, Windows'da Yönetici hesabı ile benzerdir. Konsolun tüm hakimiyeti sizindir. Kopya oyun çalıştırabilir, dosya sistemine erişebilir, fanı kontrol edebilir, save dosyalarını düzenleyebilir, belleğe erişerek hile yapabilir, oyunlarda düzenleme ve yama(Türkçe dil yaması mesela) yapılabilir. Yapılabilecek şeyler çok çeşitli ve geliştirilen yazılıma göre değişiklik gösterebilir.

Konsol içinde tarayıcı olur mu mesela?
2 yıl içinde inşaallah PS3'üm olursa ben de kırmayı düşünüyorum.

Super Slim'i PS3HEN yöntemi ile kırabilirsiniz. Size tek lazım olan şey bir bilgisayar ve flash bellek.
Konsol içinde tarayıcı olur mu mesela?
2 yıl içinde inşallah PS3'üm olursa ben de kırmayı düşünüyorum.
PS3 içinde kendine ait bir tarayıcı var ama rezalet. Ben dizi siteleri ve anime sitelerden video izlerim diye sevinmiştim ama tarayıcı özellikleri çok kısıtlı.

Uygun tarayıcı vardı kurdum diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin kuruluyor.

Neden oturup PS3 için program yazasın ki? Zaten bilgisayarın var, yoksa telefon var Bu ikisi olmayıp oyun konsolu olanların sayısı %0.1 bile değildir.

Zaten ben 3 yıllık PS3-PS4 kullanıcısıyım. 10 kere falan tarayıcı açmışımdır. 8'i PS3 HEN işlemini başlatmak için

Hen kurulumu yaparken bile sorun çıkartıyor tarayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…