PS3 Super Slim kırdırılır mı?

Yok laf atmadığını biliyorum. Şimdi floodlamayım ama PS3 Nasıl Kırılır? - Technopat Sosyal bu konudan instagramınızı almıştım baya yardımcı olmuştunuz. Başka bi konuda ikimiz de PS3 kırmanın yasal olduğunu savunuyoduk ey yıllar ey
Biraz konsol cahiliyim kusura bakmayın da kırmak ne işe yarıyor?
İçine GNU/Linux veya Windows yüklemek için mi?

Şöyle korsan yasak diye ahkam kesenlere acıyorum.

Kırma işlemi başka bir işlem, korsan oyun başka bir işlem.

Jailbreak, kullanıcı olarak hakkın. Technopat o kadar iPhone Jailbreak konusu paylaşmıştı. Yöneticinin konusuna yazsana forumda korsana destek verilmiyor diye.

Superslim kırılıyor. PS3 HFW diye çıkan bir olay var. Artık PS3 sahibi olmadığım için uzaklaştım ama Psx-place.com'da bu işin kralı orada dönüyor. Oradan bak.
Korsan oyun için destek verilmiyor anlamında zaten.

Biraz konsol cahiliyim kusura bakmayın da kırmak ne işe yarıyor?
İçine GNU/Linux veya Windows yüklemek için mi?
Hayır. Konsolu kırmak konsolun tüm özelliklerine erişebilmektir. Android'de Root, iOS'da jailbreak, Windows'da Yönetici hesabı ile benzerdir. Konsolun tüm hakimiyeti sizindir. Kopya oyun çalıştırabilir, dosya sistemine erişebilir, fanı kontrol edebilir, save dosyalarını düzenleyebilir, belleğe erişerek hile yapabilir, oyunlarda düzenleme ve yama(Türkçe dil yaması mesela) yapılabilir. Yapılabilecek şeyler çok çeşitli ve geliştirilen yazılıma göre değişiklik gösterebilir.

Hayır. Konsolu kırmak konsolun tüm özelliklerine erişebilmektir. Android'de Root, iOS'da jailbreak, Windows'da Yönetici hesabı ile benzerdir. Konsolun tüm hakimiyeti sizindir. Kopya oyun çalıştırabilir, dosya sistemine erişebilir, fanı kontrol edebilir, save dosyalarını düzenleyebilir, belleğe erişerek hile yapabilir, oyunlarda düzenleme ve yama(Türkçe dil yaması mesela) yapılabilir. Yapılabilecek şeyler çok çeşitli ve geliştirilen yazılıma göre değişiklik gösterebilir.
Konsol içinde tarayıcı olur mu mesela?
2 yıl içinde inşaallah PS3'üm olursa ben de kırmayı düşünüyorum. :)

Super Slim'i PS3HEN yöntemi ile kırabilirsiniz. Size tek lazım olan şey bir bilgisayar ve flash bellek.
Konsol içinde tarayıcı olur mu mesela?
2 yıl içinde inşallah PS3'üm olursa ben de kırmayı düşünüyorum. :)
PS3 içinde kendine ait bir tarayıcı var ama rezalet. Ben dizi siteleri ve anime sitelerden video izlerim diye sevinmiştim ama tarayıcı özellikleri çok kısıtlı.

Super Slim'i PS3HEN yöntemi ile kırabilirsiniz. Size tek lazım olan şey bir bilgisayar ve flash bellek.

PS3 içinde kendine ait bir tarayıcı var ama rezalet. Ben dizi siteleri ve anime sitelerden video izlerim diye sevinmiştim ama tarayıcı özellikleri çok kısıtlı.
Uygun tarayıcı vardı kurdum diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin kuruluyor.

Neden oturup PS3 için program yazasın ki? Zaten bilgisayarın var, yoksa telefon var :) Bu ikisi olmayıp oyun konsolu olanların sayısı %0.1 bile değildir.

Zaten ben 3 yıllık PS3-PS4 kullanıcısıyım. 10 kere falan tarayıcı açmışımdır. 8'i PS3 HEN işlemini başlatmak için :)

Neden oturup PS3 için program yazasın ki? Zaten bilgisayarın var, yoksa telefon var :) Bu ikisi olmayıp oyun konsolu olanların sayısı %0.1 bile değildir.

Zaten ben 3 yıllık PS3-PS4 kullanıcısıyım. 10 kere falan tarayıcı açmışımdır. 8'i PS3 HEN işlemini başlatmak için :)
Hen kurulumu yaparken bile sorun çıkartıyor tarayıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı