PS3 Super Slim kırma ekranında kaldı

scoutt

Decapat
Daha fazla  
PlayStation 3 super Slim konsolumu kırmak için USB içine enable Hen'i attım, kurmak için gerekli her şeyi yaptım fakat %38'e gelince hata veriyor (8002F1F9 idi sanırım) ve bu hata sürekli %38'de oluyor. Ekrandan da çıkılmıyor ne yapmam gerekiyor?

PlayStation 3 super Slim konsolumu kırmak için USB içine enable Hen'i attım, kurmak için gerekli her şeyi yaptım fakat %38'e gelince hata veriyor (8002F1F9 idi sanırım) ve bu hata sürekli %38'de oluyor. Ekrandan da çıkılmıyor ne yapmam gerekiyor?

USB içine heni nasıl atıyorsunuz. Öyle bir kırma yöntemi yok. Bu video ile kırabilirsiniz sıkıntısız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB içine heni nasıl atıyorsunuz. Öyle bir kırma yöntemi yok. Bu video ile kırabilirsiniz sıkıntısız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HFW yazacaktım karıştırdım, güncelleme ekranında sürekli takılı kalıyor güvenli modda bile açsam, o yüzden şu an menüye erişemiyorum

Yani şu anda PS3'ümü açarsam direkt güncelleme ekranı çıkıyor, böyle olmasına rağmen içine atmalı mıyım? (bir önceki dosyayı farklı bir yerden indirdim)

İndirdiğiniz HFW dosyası bozuk olabilir. Video'daki dosyayı denebilirsiniz. Ya da garantiye almak için ilk PS sitesinden OFW indirip. Kuruduktan sonra kırık HFW yazılımını kurabilirsiniz. (bu arada OFW 4.90 olsun 4.91 olursa 4.91 HFW sürümünü kabul etmeyebilir.)

İndirdiğiniz HFW dosyası bozuk olabilir. Video'daki dosyayı denebilirsiniz. Ya da garantiye almak için ilk PS sitesinden OFW indirip. Kuruduktan sonra kırık HFW yazılımını kurabilirsiniz. (bu arada OFW 4.90 olsun 4.91 olursa 4.91 HFW sürümünü kabul etmeyebilir.)
peki hocam bu dediğiniz OFW veya HFW'yi USB ile PS3'e attıktan sonra o güncelleme ekranı gider yani değil mi? eğer o ekrandan kurtulacaksam yapacağım

Peki hocam bu dediğiniz OFW veya HFW'yi USB ile PS3'e attıktan sonra o güncelleme ekranı gider yani değil mi? Eğer o ekrandan kurtulacaksam yapacağım.

OFW'yi atarsınız gider. Orijinal yazılım çünkü bir hata vermemesi lazım. Ama HFW'den emin değilim o yüzden sonra kurup Kırarsınız konsolu.

OFW'yi atarsınız gider. Orijinal yazılım çünkü bir hata vermemesi lazım. Ama HFW'den emin değilim o yüzden sonra kurup Kırarsınız konsolu.
hocam sitede sanırım sadece ofw 4.91 var, 4.90 yapmak için downgrade mi yapmalıyım konsol veya başka bir yerden

Hocam sitede sanırım sadece OFW 4.91 var, 4.90 yapmak için downgrade mi yapmalıyım konsol veya başka bir yerden.

Hocam siz direk HFW 4.91 dosyasını benim attigim videodan indirip deneyin eğer olmazsa gene hata verirse bu sefer 4.91 OFW indirin. Ustune 4.91 HFW kurun hatirladigim kadarı ile guncelleme yaparken sistemde kurulu olan veya daha üstü surume sahip güncelleme dosyası istiyor o yüzden kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı