PS3 Super Slim oyunlara yama yapmak

XxToprakMamixX

Megapat
Daha fazla  
PS3 hakkında @Furkan17TR'nin hazırladığı konuyu okudum. Super Slim kırılmayan cihaz ve kırılmış slimlerden daha ucuz. Şimdi ben super slim alsam orijinal oyunlar oynayacağım ama PS3'de TR destekli oyunlar çok az. Ben örneğin GTA 5, Assasins Creed oyunlarına Türkçe yama yapamayacağım, super slimde yani kırılmamış cihazda değil mi?

Kırılmış bir slim versiyon alırsam eğer, içine kendi istediğim oyunları atmak için örneğin Uncharted 1-2, PC sahibi olmam şart mı? Çünkü izlediğim videolarda PC'den torrent ile oyunları indirip flash diske atıp cihaza kopyalıyorlardı.

Hikayeli oyunlar oynamayı severim, ama TR yamasız oynayınca hikayeden pek bir şey anlayamayacağım hatta belki ana görevlerde ne yapmam gerektiğini bile anlamayacağım. O yüzden sizce eğer alırsam super slim mi, kırılmış slim mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Kırılmış derken şöyle söyleyeyim, CFW kurulu olması lazım. Bazıları var oyun kopyalanmış (Clone yöntemi ile) cihazlara da kırık diyor. Onu bir ayırayım da.

Tekrar evet, CFW olmayan makinalarda yama kuramazsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı