PS3 Super Slim vs Slim

• Konuyu başlatan Crabx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.271
Temizlik ve termal macun yenilemesi yaptınız mı? O kadar sesli çalışmaz normalde.

Hayır ama kuzenim de yapmadı? Aynı durum Xbox 7. nesil tarafındada geçerli 1 yıl kadar da süper elit e kasa kullandım hiçbir bakım olmadan gram ses geldiğini duymadım. Gözle görülür bir farkla süper Slimin fan teknolojisi daha iyi önceki modellere göre.

Hayır ama kuzenim de yapmadı? Aynı durum Xbox 7. nesil tarafındada geçerli 1 yıl kadar da süper elit e kasa kullandım hiçbir bakım olmadan gram ses geldiğini duymadım. Gözle görülür bir farkla süper SLI'min fan teknolojisi daha iyi önceki modellere göre.

2009'den beri leş içinde çalışmış bir makineden sessiz kalmasını bekliyorsun. 1Yıl'dan sonra termal macun kurur ve kabuklaşır. İletkenliğini kaybeder ve fan açtırır. Elimden envayi çeşit PS3 modeli geçti. FAT kasasından Süper Slim'e. Ben Fat harici ses problemi yaşamadım.

Sen doğduğunda o kasa tanıtıldı. Aynı yaştasınız, öyle bak duruma bence.

Cihaz o kadar süre bakımsız ve temizlenmeden bozulmamış ise o cihazın soğutmasına laf etmek akıl karı değil.

İyi sosyaller.

2009'den beri leş içinde çalışmış bir makineden sessiz kalmasını bekliyorsun. 1yıl'dan sonra termal macun kurur ve kabuklaşır. İletkenliğini kaybeder ve fan açtırır. Elimden envayi çeşit PS3 modeli geçti. Fat kasasından süper Slim'e. Ben fat harici ses problemi yaşamadım.

Cihaz o kadar süre bakımsız ve temizlenmeden bozulmamış ise o cihazın soğutmasına laf etmek akıl karı değil.

İyi sosyaller.

Ben süper Slim modelin Slim modelden daha iyi fan yapısına sahip olduğunu söylüyorum ve doğru siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz sadece öneri yapıyoruz.

Ben süper Slim modelin Slim modelden daha iyi fan yapısına sahip olduğunu söylüyorum ve doğru siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz sadece öneri yapıyoruz.

Tamam kardeşim. Konsolu sen temizleme, fan sesinden söylen. Yorum dahi yapmayacağım.

Azıcık araştırma ile en stabil ve soğutması iyi kasanın hangisi olduğunu anlayabilirsin.

Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı