PS3 Super Slim'de fan sesi çok var mı?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Benim önceden PS3 Slim'im vardı GTA V'ye giriyorum 30 dakikaya çok yüksek fan sesi geliyordu.

Cihazın altına buz koyuyordum o derece ve bu olay tüm oyunlarda oluyordu. Tek GTA V de değil. Acaba PS3 Super Slim de bu sorun var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce super Slim kullandım, hiç fan sorunu yaşamadım. PS4 ve PS5 cihazları içinde, hiç fan sorunu yaşamadım. Black konsol gibi kaliteli yerlere götürüp, termal macunu yenilettirebilirsin. Gerçekten farkı görürsün.

Benim PS3 de artık en sonlarda ısınınca oyundan atıyordu PS kapanıyordu bende içini açtım baktım termal macun kurumamış.

Daha önce super Slim kullandım, hiç fan sorunu yaşamadım. PS4 ve PS5 cihazları içinde, hiç fan sorunu yaşamadım. Black konsol gibi kaliteli yerlere götürüp, termal macunu yenilettirebilirsin. Gerçekten farkı görürsün.

Sizce PS3 Super Slim alınır mı? Nereden alabilirim ikinci el ile uğraşmak istemiyorum teşhir de olur zaten sıfırı yoktur diye tahmin ediyorum.

Benim PS3 de artık en sonlarda ısınınca oyundan atıyordu PS kapanıyordu bende içini açtım baktım termal macun kurumamış.

Sizce PS3 Super Slim alınır mı? Nereden alabilirim ikinci el ile uğraşmak istemiyorum teşhir de olur zaten sıfırı yoktur diye tahmin ediyorum.
Super Slim alınır, Sıfırı yok, 2.el olarak güvendiğin bir yerden alablirsin. İmkanın varsa PS5 Pro'yu bekle, ben PS5'i sattım, Pro versiyonu bekliyorum.

Super Slim alınır, sıfırı yok, 2.el olarak güvendiğin bir yerden alablirsin. İmkanın varsa PS5 Pro'yu bekle, ben PS5'i sattım, Pro versiyonu bekliyorum.

O kadar bütçem olmaz yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı