PS3 Super Slimi nerede ve ne kadara satabilirim?

Makaleler
5
2014'te aldığım PS3'ü satmak istiyorum temiz bir şekilde kullandım ama parlak yüzeyi çiziklerle dolu. 12 GB versiyonu ama 250 GB harddisk takmıştım. Yanında AC 1, GTA V, Gran Turismo 6, Blur, NBA 2K15, FIFA 13, BF Hardline ve COD MW2 vereceğim ama gamepad vermeyeceğim. Bunu ne kadara satabilirim? Sahibinden üzerinden mi satmalıyım gittigidiyor üzerinden mi? Sahibinden üzerinden satarsam GeT açacağım.

@Furkan17TR

2014'te aldığım PS3'ü satmak istiyorum temiz bir şekilde kullandım ama parlak yüzeyi çiziklerle dolu. 12 GB versiyonu ama 250 GB harddisk takmıştım. Yanında AC 1, GTA V, gran turismo 6, blur, NBA 2K15, FIFA 13, BF Hardline ve CoD MW2 vereceğim ama Gamepad vermeyeceğim. Bunu ne kadara satabilirim? Sahibinden üzerinden mi satmalıyım Gittigidiyor üzerinden mi? Sahibinden üzerinden satarsam GET açacağım.

@Furkan17TR

Şu anda Letgo'ya baktım 1000 TL'ye oyunsuz ilanlar var en az 1300'de. Ha değeri o eder mi etmez ama piyasa çok yüksek.

PS3 fiyatlarını abartmışlar

Aslında o olay öyle değil. Satmaya niyeti olmayan biri 1700'e koyuyor. Mesela ben Xbox 360'ımı 1700'e koydum 1,5 TB 2 kol ve kamerayla. Satıcı bile olmayanlar 3000'e koyuyor. Satıcı olacaklar bakıyor, adam 3000 yazmış, ben neden bedava vereyim diyip zam yapıyor. Böyle böyle piyasa zamlanıyor. Gerçek satıcılar 500 - 700 arası koyuyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı