PS3 tamamen mi kalkacak?

Krieger45

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Polis Dedektifi
Arkadaşlar, yakın zamanda PS3 almayı düşünüyorum ancak şu haberi duyunca hayallerim resmen suya düştü.

Sizce aldıktan sonra kullanabilir miyim yoksa hiç almamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yakın zamanda PS3 almayı düşünüyorum ancak şu haberi duyunca hayallerim resmen suya düştü.

Hocam bütçenizi arttırıp PS 5 almanızı öneririm. GTA 5 falan oynayamayacaksınız PS 3'te öyle duymuştum.

Hocam bütçenizi arttırıp PS 5 almanızı öneririm. GTA 5 falan oynayamayacaksınız PS 3'te öyle duymuştum.

PS3 ile PS5 fiyat farkından haberiniz vardır umarım. Bu bütçe artırmak değil çağ atlamak olur.

Online oyun kalmadı PS3 de zaten kimse oynamıyordu, onun dışında rahatlıkla oyun indirip atabilirsiniz konsola oldukça kolay. Hem film video falanda açabiliyor indirip atabilirsiniz.
Birçok açıdan zevkli bir cihaz ama kötü yanı olarak PS3 gamepadi bulmak zorlaştı, kol tamircilerinde falan var sadece eski orijinal kollar.

Bütçe artırılıp temiz PS4 ikinci el ilanlarına bakılmalı.

Çok bir sorun yok aslında. PSN hesaba ban atılmıyor. Sadece cihaza ban atılıyor. Zaten çoğu kişi cihazını uzun yıllar önce kırdırdı.

Ne kadar kolay söylüyorsunuz :D Arkadaş PS3'ü 500-600 liraya alacak. PS5 dediğimiz konsol 8000 lira :D O kadar kolay değil maalesef. Soruya gelince; alacaksanız kırık PS3 alın. Exclusive oyunları falan oynarsınız vakit geçirirsiniz öyle böyle.

Dostum 15 yıllık konsol neden alacaksın? :D üzücü bir durum bu ama alma. Alırsan da kırık versiyonlardan al internete bağlama sorun yaşamazsın.

Hocam zaten alırsan Online oyunlarla da uğraşma gibi bir çabam yok. Offline oyun oynayabilir miyim orası önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı