Dostum 15 yıllık konsol neden alacaksın?Üzücü bir durum bu ama alma. Alırsan da kırık versiyonlardan al internete bağlama sorun yaşamazsın.
Bütçeni 2'ye katlayabilirsen PS4 al ama tavsiyem Game Pass olduğu için Xbox One S.
Dostum 15 yıllık konsol neden alacaksın?Üzücü bir durum bu ama alma. Alırsan da kırık versiyonlardan al internete bağlama sorun yaşamazsın.
Hocam bütçenizi arttırıp PS 5 almanızı öneririm. GTA 5 falan oynayamayacaksınız PS 3'te öyle duymuştum.
Kırıkta oynarsın tabii sıkıntı olmaz.
Arkadaşlar, yakın zamanda PS3 almayı düşünüyorum ancak şu haberi duyunca hayallerim resmen suya düştü.
![]()
Sony’nin PS3 Konsollar Banlanıyor
Sony’nin 2011 ve 2014 yıllarında yaşadığı güvenlik ihlalleri sebebiyle çalınan kullanıcı bilgileri yüzünden, çoğu kullanıcının PS3 konsolu yasaklanıyor.www.webtekno.com
Sizce aldıktan sonra kullanabilir miyim yoksa hiç almamalı mıyım?
Bütçeni 2'ye katlayabilirsen PS4 al ama tavsiyem Game Pass olduğu için Xbox One S.
Hocam Online oyun oynama banlanıyor.
Oyunları oynamanıza engel değil.
Hocam bütçenizi arttırıp PS 5 almanızı öneririm. GTA 5 falan oynayamayacaksınız PS 3'te öyle duymuştum.
Yani hocam bu demek oluyor ben hikayeli oyun oynabilirim.
PS4 pek sevmem açıkçası.
Yani hocam bu demek oluyor ben hikayeli oyun oynabilirim.
Evet istediğiniz oyunları oynayabilirsiniz ama PSN üzerinden aldıysanız oynayamayabilirsiniz CD takarak ya da Jailbreak yaparak oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.