Super slim konsol.Kullandığın model fat kasaysa ısı değeri normal duruyor termal macun ps3lerde çokta önemli değil ps3ün soğutma sistemi pc gibi olmadığı için termal macunun bir önemi kalmıyor fazla ps3lerde
Dark Freezer 4 Gram Termal Macun (dkcct4p) - n11.com Termal iletkenliği 5.0. Bu macun nasıl? Tx olanla aynı özelliklere sahip.Kullandığın model fat kasaysa ısı değeri normal duruyor termal macun ps3lerde çokta önemli değil ps3ün soğutma sistemi pc gibi olmadığı için termal macunun bir önemi kalmıyor fazla ps3lerde
Elinizdeki Mx 4 ün kıvamının fotosunu atabilirim misiniz? Elimde var bir tane mx4 2019 edition bozuk gibi çok tuhaf/katı bir yapısı var. Rica etsem bi fotocuk paylaşsaniz.Biraz önce 3600X için kullandım MX4 bir fark göremedim. TX marka elimde vardı ilk işlemci geldiğinde, ısı iletkenlik seviyesi 2 bile değildi. Bu güya 8. Boşta 40 derecede geziniyor. R20 testinde 79 dereceyi 4.4GHz de iken gördü. Boostlar kapalıyken 66 dereceyi geçmiyordu. 3.8 ile arasında tabii fark olacak.
Evet, katıydı bu da. Bende sürerken biraz şaşırdım. Ürünü 49TL'ye aldım, şu an 100TL gibi bir rakamdan satılıyor. 2019 versiyonları bozuldu mu nedir. 8 sene kullanım ömrü yazıyor üzerinde güya. Giydirdim maalesef, kusura bakmasın.Elinizdeki Mx 4 ün kıvamının fotosunu atabilirim misiniz? Elimde var bir tane mx4 2019 edition bozuk gibi çok tuhaf/katı bir yapısı var. Rica etsem bi fotocuk paylaşsaniz.
Ve birde ürünü aldığınız sitenin/satıcının linkini rica edebilir miyim?
Bu arada MX4'e giydirdiniz mi övdünüz mü? Onuda anlayamadim.
Bende o adamdan aldım. Bozuk diye iade ettim. Sizde edin bence. Önerim bu yönde.Evet, katıydı bu da. Bende sürerken biraz şaşırdım. Ürünü 49TL'ye aldım, şu an 100TL gibi bir rakamdan satılıyor. 2019 versiyonları bozuldu mu nedir. 8 sene kullanım ömrü yazıyor üzerinde güya. Giydirdim maalesef, kusura bakmasın.
Satıcı: BİLGİSAYARPAZARIM
Soğutucunuz neydi? Onla alakalı olabilir.Biraz önce 3600X için kullandım MX4 bir fark göremedim. TX marka elimde vardı ilk işlemci geldiğinde, ısı iletkenlik seviyesi 2 bile değildi. Bu güya 8. Boşta 40 derecede geziniyor. R20 testinde 79 dereceyi 4.4GHz de iken gördü. Boostlar kapalıyken 66 dereceyi geçmiyordu. 3.8 ile arasında tabii fark olacak.
Peki kullandık bu ürünü alacaklar mı iade?Bende o adamdan aldım. Bozuk diye iade ettim. Sizde edin bence
Soğutmaya laf ettiğime pişman oldumNoctua 12S. Kasa P350X ön tarafta 2 adet Noctua 14CM fan mevcut. Soğutmada sorun yok yani. Eskisi ile farkı yok.
Peki kullandık bu ürünü alacaklar mı iade?
Fazla kafa yormaya değmez. Xigmatek pti-g3606 alacağım. Arctic ten hayır gelmez bana. Eyvallah.Bunu zamanında kullanmıştım. 20 Derece fark etmişti eski ekran kartımda. Fiyat olarak da aynı sayılır.Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
PS3 te kullancam ben. Dediğin gibi Arctic sogutmuyor 78-80 dereceyi rahatça buluyor soğukta. Sen yazı düşün.Bunu zamanında kullanmıştım. 20 Derece fark etmişti eski ekran kartımda. Fiyat olarak da aynı sayılır.Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com