MichaelMyersTR Centipat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 40 16 Temmuz 2019 #1 PS3 Fat kasa alacağım 650 TL'ye buldum. Fakat teşhir ürün diyor teşhir ürün nedir, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2019
Çözüm Furkan17TR 18 Temmuz 2019 MichaelMyersTR dedi: Şimdi adam 50 tane orj. oyun veriyor üstüne 4 kol hem adam fiyatı 550 lira yapmış Genişletmek için tıkla... 50 tane orijinal oyunu kimse vermez. Onları cihazın içine kopyalanmış halde. Korsan oyunun değeri 0 TL. 4 Orijinal kol da sizi cazip etmesin. Piyasadan ben 50 liraya kol almışlığım var. MichaelMyersTR dedi: Fotoğrafta var kolların orj. olduğu Sony yazısından belli ve oyunlar gösteriliyor fotoda Genişletmek için tıkla... Her Sony yazan kol gerçek değil. Haberin olsun. 160634 dedi: Oyunlar kutulu mu hesap üzerinde mi? Hesabı geri alabilir. Kolun dışı orjinal olup içi sahte olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunlar korsan kardeşim.
MichaelMyersTR dedi: Şimdi adam 50 tane orj. oyun veriyor üstüne 4 kol hem adam fiyatı 550 lira yapmış Genişletmek için tıkla... 50 tane orijinal oyunu kimse vermez. Onları cihazın içine kopyalanmış halde. Korsan oyunun değeri 0 TL. 4 Orijinal kol da sizi cazip etmesin. Piyasadan ben 50 liraya kol almışlığım var. MichaelMyersTR dedi: Fotoğrafta var kolların orj. olduğu Sony yazısından belli ve oyunlar gösteriliyor fotoda Genişletmek için tıkla... Her Sony yazan kol gerçek değil. Haberin olsun. 160634 dedi: Oyunlar kutulu mu hesap üzerinde mi? Hesabı geri alabilir. Kolun dışı orjinal olup içi sahte olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunlar korsan kardeşim.
KS KS MichaelMyersTR Centipat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 40 18 Temmuz 2019 #11 Fotoğrafta var kolların orj. olduğu Sony yazısından belli ve oyunlar gösteriliyor fotoda Artı 0 Eksi
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.381 Makaleler 6 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #12 Oyunlar kutulu mu hesap üzerinde mi? Hesabı geri alabilir. Kolun dışı orjinal olup içi sahte olabilir. Artı 0 Eksi
Oyunlar kutulu mu hesap üzerinde mi? Hesabı geri alabilir. Kolun dışı orjinal olup içi sahte olabilir.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 18 Temmuz 2019 #13 MichaelMyersTR dedi: Şimdi adam 50 tane orj. oyun veriyor üstüne 4 kol hem adam fiyatı 550 lira yapmış Genişletmek için tıkla... 50 tane orijinal oyunu kimse vermez. Onları cihazın içine kopyalanmış halde. Korsan oyunun değeri 0 TL. 4 Orijinal kol da sizi cazip etmesin. Piyasadan ben 50 liraya kol almışlığım var. MichaelMyersTR dedi: Fotoğrafta var kolların orj. olduğu Sony yazısından belli ve oyunlar gösteriliyor fotoda Genişletmek için tıkla... Her Sony yazan kol gerçek değil. Haberin olsun. 160634 dedi: Oyunlar kutulu mu hesap üzerinde mi? Hesabı geri alabilir. Kolun dışı orjinal olup içi sahte olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunlar korsan kardeşim. Artı 0 Eksi Çözüm
MichaelMyersTR dedi: Şimdi adam 50 tane orj. oyun veriyor üstüne 4 kol hem adam fiyatı 550 lira yapmış Genişletmek için tıkla... 50 tane orijinal oyunu kimse vermez. Onları cihazın içine kopyalanmış halde. Korsan oyunun değeri 0 TL. 4 Orijinal kol da sizi cazip etmesin. Piyasadan ben 50 liraya kol almışlığım var. MichaelMyersTR dedi: Fotoğrafta var kolların orj. olduğu Sony yazısından belli ve oyunlar gösteriliyor fotoda Genişletmek için tıkla... Her Sony yazan kol gerçek değil. Haberin olsun. 160634 dedi: Oyunlar kutulu mu hesap üzerinde mi? Hesabı geri alabilir. Kolun dışı orjinal olup içi sahte olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunlar korsan kardeşim.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.381 Makaleler 6 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #14 Oyunların korsan olduğunu tahmin ediyordum ama sorayım dedim. Artı 0 Eksi
KS KS MichaelMyersTR Centipat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 40 18 Temmuz 2019 #15 Furkan17TR dedi: 50 tane orijinal oyunu kimse vermez. Onları cihazın içine kopyalanmış halde. Korsan oyunun değeri 0 TL. 4 Orijinal kol da sizi cazip etmesin. Piyasadan ben 50 liraya kol almışlığım var. Her Sony yazan kol gerçek değil. Haberin olsun. Oyunlar korsan kardeşim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: 50 tane orijinal oyunu kimse vermez. Onları cihazın içine kopyalanmış halde. Korsan oyunun değeri 0 TL. 4 Orijinal kol da sizi cazip etmesin. Piyasadan ben 50 liraya kol almışlığım var. Her Sony yazan kol gerçek değil. Haberin olsun. Oyunlar korsan kardeşim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.