PS3 The Last of Us 30-40 TL'ye nasıl alınır?

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, yakın zamanda arkadaşımdan PS3 satın aldım fakat asıl oynamak istediğim oyun The Last of Us idi fakat arkadaşta oyun hiçbir şekilde yoktu. İnternetten baktığımda 70-80 TL civarına bulabiliyorum fakat şu an o kadar verebilecek param yok. 30-40 TL civarına nereden bulabilirim? Yaşadığım ilçe içi çok küçük olduğu için herhangi bir şekilde PS Cafe bulunmuyor. Ortalama 6 gün sonra geri teslim etmem gerek. Oyunu 2-3 günde bitirebileceğimi düşünüyorum. PS veya Xbox konsolları hakkında pek fikir sahibi değilim. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Letgo'dan bakabilirsiniz hocam. Zamanında 2.el TLOU oyununu 40TL gibi bir fiyata almıştım.
Bayram dolayısıyla ne zaman geleceği bilinmez. Letgo falan riskli.

Donanımhaber'de insanlar primary ve secondary olarak hesap satıyorlar. 20-25 TL civarında. Gezinirseniz mutlaka TLoU da vardır diye düşünüyorum.

Bayram dolayısıyla ne zaman geleceği bilinmez. Letgo falan riskli.

Donanımhaber'de insanlar primary ve secondary olarak hesap satıyorlar. 20-25 TL civarında. Gezinirseniz mutlaka TLOU da vardır diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam bir göz atayım.
Letgo'dan bakabilirsiniz hocam. Zamanında 2.el TLOU oyununu 40TL gibi bir fiyata almıştım.

Bir bakabilirim hocam fakat yaşadığım ilçe içerisinde elden almak istiyorum. Ama ilçe çok küçük ve oyun oynayan sayısı çok az ama yine de bir şansımı deneyeceğim.
Letgo, sahibinden gibi yerlerde 40-50 arası satılıyor.

Bir bakacağım hocam teşekkürler. Bu arada aldığımda oyun direkt Türkçe olarak geliyor değil mi?

Teşekkürler hocam fakat bu kadar para vermeye değer bir oyun mudur acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı