7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 20 Ağustos 2024 #1 The Last of Us oynayamıyorum bu sorun yüzünden cihaz ısınıyor uyarısı veriyor. CPU %80'e çıkıyor fanı da temizledim içini açmadan aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
The Last of Us oynayamıyorum bu sorun yüzünden cihaz ısınıyor uyarısı veriyor. CPU %80'e çıkıyor fanı da temizledim içini açmadan aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm 7 7 785475 20 Ağustos 2024 Rogturk dedi: PS3 grafik ayar düsürme seyleri yok, PS3 isinma hatasi veriyorsa termal macunu yenilemen gerekiyor, o zaman sorununuz düzelir. Genişletmek için tıkla... WebMAN'dan kaynaklıymış hocam webMAN ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü.
Rogturk dedi: PS3 grafik ayar düsürme seyleri yok, PS3 isinma hatasi veriyorsa termal macunu yenilemen gerekiyor, o zaman sorununuz düzelir. Genişletmek için tıkla... WebMAN'dan kaynaklıymış hocam webMAN ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.520 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Yeni bir termal macun gerekiyor kac senelik makine. Artı 0 Eksi
KS KS 7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 20 Ağustos 2024 #3 Rogturk dedi: Yeni bir termal macun gerekiyor kac senelik makine. Genişletmek için tıkla... Hediye geldi makine pes GTA 5'te böyle bir sorun yok yenilenmiş makineymiş bu arada. Artı 0 Eksi
Rogturk dedi: Yeni bir termal macun gerekiyor kac senelik makine. Genişletmek için tıkla... Hediye geldi makine pes GTA 5'te böyle bir sorun yok yenilenmiş makineymiş bu arada.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.520 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 785475 dedi: Hediye geldi makine pes GTA 5'te böyle bir sorun yok yenilenmiş makineymiş bu arada. Genişletmek için tıkla... The last of us ps3 zorlayan oyundur ,ondanda olabilir eger diger oyunlarda ps3 zorlanmiyorsa,normal bir durum. Artı 0 Eksi
785475 dedi: Hediye geldi makine pes GTA 5'te böyle bir sorun yok yenilenmiş makineymiş bu arada. Genişletmek için tıkla... The last of us ps3 zorlayan oyundur ,ondanda olabilir eger diger oyunlarda ps3 zorlanmiyorsa,normal bir durum.
KS KS 7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 20 Ağustos 2024 #5 Rogturk dedi: The Last of Us PS3 zorlayan oyundur, ondanda olabilir eger diger oyunlarda PS3 zorlanmiyorsa, normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Bugün kurdum 35 GB ama oynayamıyorum işte grafik ayarınımı düşüreceğim acaba. Artı 0 Eksi
Rogturk dedi: The Last of Us PS3 zorlayan oyundur, ondanda olabilir eger diger oyunlarda PS3 zorlanmiyorsa, normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Bugün kurdum 35 GB ama oynayamıyorum işte grafik ayarınımı düşüreceğim acaba.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.520 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #6 785475 dedi: Bugün kurdum 35 GB ama oynayamıyorum işte grafik ayarınımı düşüreceğim acaba. Genişletmek için tıkla... PS3 grafik ayar düsürme seyleri yok, PS3 isinma hatasi veriyorsa termal macunu yenilemen gerekiyor, o zaman sorununuz düzelir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
785475 dedi: Bugün kurdum 35 GB ama oynayamıyorum işte grafik ayarınımı düşüreceğim acaba. Genişletmek için tıkla... PS3 grafik ayar düsürme seyleri yok, PS3 isinma hatasi veriyorsa termal macunu yenilemen gerekiyor, o zaman sorununuz düzelir.
KS KS 7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 20 Ağustos 2024 #7 Rogturk dedi: PS3 grafik ayar düsürme seyleri yok, PS3 isinma hatasi veriyorsa termal macunu yenilemen gerekiyor, o zaman sorununuz düzelir. Genişletmek için tıkla... WebMAN'dan kaynaklıymış hocam webMAN ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Rogturk dedi: PS3 grafik ayar düsürme seyleri yok, PS3 isinma hatasi veriyorsa termal macunu yenilemen gerekiyor, o zaman sorununuz düzelir. Genişletmek için tıkla... WebMAN'dan kaynaklıymış hocam webMAN ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü.