- Makaleler
- 12
Daha fazla
Bu konuda sizlere benim de kullandığım 2 adet ücretsiz mağazadan bahsetmek istiyorum. Mağazaların direkt indirme linkini en aşığıda bulabilirsiniz.
İlk mağaza Thanos Store bu mağazada EU ve us olarak çoğu oyunu( PS3, PS2, PS1 ve PSP oyunları) bulabilirsiniz. Ve direkt mağaza içinden indirebilirsiniz. Ekstra içinde uygulamalar vb. içerikler vardır.
detaylı anlatım ve kurulum konusu;
2. mağaza Pkgi Store bu mağaza Türkçe dil desteğine sahiptir. Ve oyunları arka planda indirme desteği vardır. Ekstra avatar tema orijinal oyunların Soundtrack'lerini indirebilirsiniz.
Detaylı anlatım ve kurulum konusu;
Kurulumu kısa şekilde anlatacak olursak FAT32 formatlı USB belleğe indiriceginiz mağazanın pkg dosyalarını atıyorsunuz (linkte var). PS3'e takıp heni aktif ettikten sonra packages menager>install package files> standart yerinden attığınız. Dosyaları kurun thanos Store fotoğraflar kısmına gelir. Pkgi Store da tarayıcının alt kısmına.
Not: Pkgi Store'a ilk girdiğinizde güncelleme dosyası indirir magazanin yeni versiyonu onu packages menager> PlayStation network içerik yerinden kurarsanız mağaza en son sürüme güncellenir ve yeni özellikler eklenir.
İndirme linkleri:
Thanos Store;
Pkgi Store;
Bu konuda ekstra bir de PS3 4.91 HFW yazılımına güncelleme linki bırakıyorum:
Kurulum Video'su:
Güncelleme: 4.92 HFW sürümü çıkmıştır. Mağazaları kullanmaya devam edebilirsiniz. Sistemi 4.92 sürümüne güncellemek istiyorsanız yukarıda verdiğim dosya yerine bu dosyayı indirin:
Heni aynı yerden kurabilirsiniz. Geri kalan tüm işlemler aynıdır. Video'daki adımları uygulayın.
Cihazınızda WebMAN kurulu ise silmenizi öneririm, güncellemeden sonra 4.92 uyumlu sürümü indirirsiniz.
www.technopat.net
İlk mağaza Thanos Store bu mağazada EU ve us olarak çoğu oyunu( PS3, PS2, PS1 ve PSP oyunları) bulabilirsiniz. Ve direkt mağaza içinden indirebilirsiniz. Ekstra içinde uygulamalar vb. içerikler vardır.
detaylı anlatım ve kurulum konusu;
Konudaki gerekli dosyalar linkte. Ve ekstra kurulumda sıkıntı yaşayanlar için yardımcı olabilirim.Rehber: PS3 Thanos Store nasıl kurulur? (4.92+)
Konuda anlatılanlar 4.92 HFW + HEN kurulu cihaz üzerinde anlatılmaktadır.(4.92 altı sürümlerdede kurabilirsiniz işlemler aynıdır.) Bu kurulum rehberi bu konu için açılmaktadır ve indirme linklerini bu konu üzerinde bulabilirsiniz...www.technopat.net
2. mağaza Pkgi Store bu mağaza Türkçe dil desteğine sahiptir. Ve oyunları arka planda indirme desteği vardır. Ekstra avatar tema orijinal oyunların Soundtrack'lerini indirebilirsiniz.
Detaylı anlatım ve kurulum konusu;
Ve aynı şekilde konudaki gerekli dosyalar linkte. Ve ekstra kurulumda sıkıntı yaşayanlar için yardımcı olabilirim. Bu arada videodaki lisans dosyasına gerek yok benim attığım linkte gene de lisans sorunu olursa yazabilirsiniz.Rehber: PS3 Pkgi Store nasıl kurulur?
Konuda anlatılanlar 4.92 HFW + HEN kurulu cihaz üzerinde anlatılmaktadır.(4.92 altı sürümlerde de kurabilirsiniz işlemler aynıdır.) Bu kurulum rehberi bu konu için açılmaktadır ve indirme linklerini bu konu üzerinde bulabilirsiniz...www.technopat.net
Kurulumu kısa şekilde anlatacak olursak FAT32 formatlı USB belleğe indiriceginiz mağazanın pkg dosyalarını atıyorsunuz (linkte var). PS3'e takıp heni aktif ettikten sonra packages menager>install package files> standart yerinden attığınız. Dosyaları kurun thanos Store fotoğraflar kısmına gelir. Pkgi Store da tarayıcının alt kısmına.
Not: Pkgi Store'a ilk girdiğinizde güncelleme dosyası indirir magazanin yeni versiyonu onu packages menager> PlayStation network içerik yerinden kurarsanız mağaza en son sürüme güncellenir ve yeni özellikler eklenir.
İndirme linkleri:
Thanos Store;
Pkgi Store;
Bu konuda ekstra bir de PS3 4.91 HFW yazılımına güncelleme linki bırakıyorum:
PS3 4.91 HFW
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Kurulum Video'su:
Güncelleme: 4.92 HFW sürümü çıkmıştır. Mağazaları kullanmaya devam edebilirsiniz. Sistemi 4.92 sürümüne güncellemek istiyorsanız yukarıda verdiğim dosya yerine bu dosyayı indirin:
PS3 4.92 HFW
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Cihazınızda WebMAN kurulu ise silmenizi öneririm, güncellemeden sonra 4.92 uyumlu sürümü indirirsiniz.
Rehber: PS3, WebMAN Nasıl yüklenir?
4.92 sürümü için güncellenmiştir. Merhaba. (WebMAN'ı güncellemek istiyorsanız aynı adımları uygulayabilirsiniz) bu rehberde anlatılan işlemler HFW + Hen yüklü cihazda anlatılmaktadır. CFW yüklü cihazlardada işlemleri uygulayabilirsiniz. İlk öncelikle WebMAN nedir? kısaca açıklamak gerekirse...
Son düzenleme: