hogwartscanavarı
Decapat
- Katılım
- 22 Haziran 2024
- Mesajlar
- 3.298
- Çözümler
- 14
Peki teşekkür ederim. Aslında düşündüğüm şu CFW üstüne HFW kurmak bi sıkıntı yaratmıyorsa bayağı iyi.Hayır gitmez kendim CFW'den HFW'ye döndürdüm bu şekilde.
Peki teşekkür ederim. Aslında düşündüğüm şu CFW üstüne HFW kurmak bi sıkıntı yaratmıyorsa bayağı iyi.Hayır gitmez kendim CFW'den HFW'ye döndürdüm bu şekilde.
Yaratmaz.Peki teşekkür ederim. Aslında düşündüğüm şu CFW üstüne HFW kurmak bi sıkıntı yaratmıyorsa bayağı iyi.
Hata yok ama bunlar HFW sürüm bildiğim kadarı ile CFW için ayrı versiyonları vardır. İstersen HFW ile kır basit işlem.
Videodaki dosyalar:
Böyle Cwf'den HFW'ye çevirdiğimde internete bağlamak için bir şey yapmama gerek var mı?
İlk adımı yapıyorum şimdi. Depolama alanından güncelle diyorumEkstra bir şeye gerek yok hatta CFW iken yüklediğin oyunları hen'siz bile oynayabiliyorsun.
Web tarayıcıya girmeden önce direkt internete (ban kabloyla bağlayacağım) bağlayacağım deği mi? Paranoyaklıktan soruyorum tekrar.
İnternete bağlamakla ilgili bir şey demiyor da ben her ihtimale karşı soruyorum.Video'daki her şeyi eksiksiz yapman lazım ne diyorsa uygula.
İnternete bağlamakla ilgili bir şey demiyor da ben her ihtimale karşı soruyorum.
İnternet bağlandı da tarayıcıda sıkıntı.Xploit sitesine girebilmen için lazım olur aç interneti.
Anlamadım.Benim güncellememden sonra bi tek güncellendi yazıyordu videodakinden farklı şekilde. İnternet bağlantısı güzel tarayıcı görüntülemiyor.
İnternet bağlandı da tarayıcıda sıkıntı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.