L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Oyuna giriyorum hikaye moduni seciyorum 2D film paketini indirin diye bir hata veriyor. Çözümü nedir? @Yerayay hocam yardımcı olursanız sevinirim.
Oyuna giriyorum hikaye moduni seciyorum 2D film paketini indirin diye bir hata veriyor. Çözümü nedir? @Yerayay hocam yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Yerayay 3 Nisan 2025 Benim de zamanında yaşadığım bir sorun. O DLC paketlerini bulmak imkansıza yakın. O yüzden full oyunu indireceksiniz. 40GB falan. Ben ISO indirmiştim.
Benim de zamanında yaşadığım bir sorun. O DLC paketlerini bulmak imkansıza yakın. O yüzden full oyunu indireceksiniz. 40GB falan. Ben ISO indirmiştim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.440 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Benim de zamanında yaşadığım bir sorun. O DLC paketlerini bulmak imkansıza yakın. O yüzden full oyunu indireceksiniz. 40GB falan. Ben ISO indirmiştim. Artı 0 Eksi Çözüm
Benim de zamanında yaşadığım bir sorun. O DLC paketlerini bulmak imkansıza yakın. O yüzden full oyunu indireceksiniz. 40GB falan. Ben ISO indirmiştim.