ahmet.durden Femtopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #11 393060 dedi: Yapmak istedigin islem ne guncelleme, uygulama kurma ? Uygulama kuracaksan USB'nin ana dizinine atmalisin pkg dosyasini eger guncelleme yapacaksan PS3 adinda klasor olusturup PS3 klasorunun icine de UPDATE adinda klasor olusturup guncelleme dosyasini UPDATE klasorune atmalisin guncelleme dosyasinin adinin PS3UPDAT.PUP oldugundan emin ol ismi dedigim gibi degilse degistir. Genişletmek için tıkla... hocam pkg dosya kurmak istediğim ahmet.durden dedi: hocam pkg dosya kurmak istediğim Genişletmek için tıkla... dediğiniz şeyi ps götürdüğüm adam yaptı ama işte bende evde kendim pkg dosyalarını atmak istiyorum 393060 dedi: Yapmak istedigin islem ne guncelleme, uygulama kurma ? Uygulama kuracaksan USB'nin ana dizinine atmalisin pkg dosyasini eger guncelleme yapacaksan PS3 adinda klasor olusturup PS3 klasorunun icine de UPDATE adinda klasor olusturup guncelleme dosyasini UPDATE klasorune atmalisin guncelleme dosyasinin adinin PS3UPDAT.PUP oldugundan emin ol ismi dedigim gibi degilse degistir. Genişletmek için tıkla... hocam sanırım usb.cfg dosyasıyla ilgili bir sorun var Son düzenleme: 30 Ekim 2022
393060 dedi: Yapmak istedigin islem ne guncelleme, uygulama kurma ? Uygulama kuracaksan USB'nin ana dizinine atmalisin pkg dosyasini eger guncelleme yapacaksan PS3 adinda klasor olusturup PS3 klasorunun icine de UPDATE adinda klasor olusturup guncelleme dosyasini UPDATE klasorune atmalisin guncelleme dosyasinin adinin PS3UPDAT.PUP oldugundan emin ol ismi dedigim gibi degilse degistir. Genişletmek için tıkla... hocam pkg dosya kurmak istediğim ahmet.durden dedi: hocam pkg dosya kurmak istediğim Genişletmek için tıkla... dediğiniz şeyi ps götürdüğüm adam yaptı ama işte bende evde kendim pkg dosyalarını atmak istiyorum 393060 dedi: Yapmak istedigin islem ne guncelleme, uygulama kurma ? Uygulama kuracaksan USB'nin ana dizinine atmalisin pkg dosyasini eger guncelleme yapacaksan PS3 adinda klasor olusturup PS3 klasorunun icine de UPDATE adinda klasor olusturup guncelleme dosyasini UPDATE klasorune atmalisin guncelleme dosyasinin adinin PS3UPDAT.PUP oldugundan emin ol ismi dedigim gibi degilse degistir. Genişletmek için tıkla... hocam sanırım usb.cfg dosyasıyla ilgili bir sorun var
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 30 Ocak 2023 #12 ahmet.durden dedi: hocam pkg dosya kurmak istediğim dediğiniz şeyi ps götürdüğüm adam yaptı ama işte bende evde kendim pkg dosyalarını atmak istiyorum hocam sanırım usb.cfg dosyasıyla ilgili bir sorun var Genişletmek için tıkla... bende pkg gözükmüyor ne yapmam lazım?
ahmet.durden dedi: hocam pkg dosya kurmak istediğim dediğiniz şeyi ps götürdüğüm adam yaptı ama işte bende evde kendim pkg dosyalarını atmak istiyorum hocam sanırım usb.cfg dosyasıyla ilgili bir sorun var Genişletmek için tıkla... bende pkg gözükmüyor ne yapmam lazım?
yusufsalih Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #13 Kleyn dedi: USB'niz GPT olabilir Rufus ile MBR yapın. PS3 GPT disk biçimini göremiyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah cevabın işe yaradı Kleyn dedi: USB'niz GPT olabilir Rufus ile MBR yapın. PS3 GPT disk biçimini göremiyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah benim sorunum çözüldü.
Kleyn dedi: USB'niz GPT olabilir Rufus ile MBR yapın. PS3 GPT disk biçimini göremiyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah cevabın işe yaradı Kleyn dedi: USB'niz GPT olabilir Rufus ile MBR yapın. PS3 GPT disk biçimini göremiyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah benim sorunum çözüldü.