PS3 ve Dizüstü Bilgisayarın Harddiskini Değiştirmek

Yerlivemilli

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PS3'teki 120 GB ile dizüstündeki 500 GB harddiski değiştirmek istiyorum. Sökme ve takma işlemleri öncesinde ve sonrasında neler yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Kafam karışmış vaziyette.
 
Sıfırlamadan da takabilirsiniz size kalmış. PS3 kendi yazılımını yeni HDD'ye kurarken HDD'yi sıfırlayacaktır zaten.
İşleme başlamadan önce her iki HDD'de önemli verileri yedeklediğinizden emin olun.
Format USB'si oluşturduktan sonra dizüstüne 120GB liği takıp 120GB liğe Windows kurarsın. Sonra Driver'leri falan kurduktan sonra Sony'nin sitesine girip 4.86 yazılımını indirirsin. Sonra 500GB HDD'yi PS3'e takarsın.
Format USB'sini FAT32'ye biçimlendirip büyük harflerle içerisine PS3 klasörü oluşturun. Sonra PS3 klasörünün içerisine büyük harflerle Update klasörü oluşturun. Update klasörünün içine indirdiğiniz yazılımı atın. Attığınız yazılımın ismini büyük harflerle PS3updat. Pup yapın. Sonra USB'yi PS3 ünüzün sağ portuna takıp ekrandaki talimatları uygularsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı