PS3 veya eşdeğer Xbox

Kendim Xbox 360 kullanıyorum ve performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum PS3'e göre. Ayrıca oyun kolu da bence daha iyi. Fakat oyun zenginliği açısından bir PS3 değil. Bu arada yeni Xbox 360'larda hiçbir sıkıntı veya sorun yok içiniz rahat olsun.

PS3'ün oyun kütüphanesi daha zengin ve daha sorunsuz cihaz. Xbox 360(muadili) hem oyun bakımından az hem genel anlamda sorunlu cihaz.
Xbox 360 mı sorunlu cihaz? Bilmeden ya da fanboyluğun etkisinde kalarak yorum yapmayın. PS3 640p çalıştırdığı RDR'de bile 22 FPS'ye düşen bir cihaz, grafiklerin çamur olmasına karşın. Aynı oyunu X360 720p sabit 30 FPS'de oynatıyor. PS3 özel oyunlar hariç çöp bir cihaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XBOX 360, PS3'den daha güçlü bir cihazdır, belirttiğinizin aksine teknik problemli falan bir cihaz değildir.
PS3'ün tek iyi yanı; XBOX 360'dan daha geniş olan oyun kütüphanesi ve exclusive adı verilen oyunlarıdır.

Xbox 360 mı sorunlu cihaz? Bilmeden ya da fanboyluğun etkisinde kalarak yorum yapmayın. PS3 640p çalıştırdığı RDR'de bile 22 FPS'ye düşen bir cihaz, grafiklerin çamur olmasına karşın. Aynı oyunu X360 720p sabit 30 FPS'de oynatıyor. PS3 özel oyunlar hariç çöp bir cihaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Falcon anakartlı Xbox 360 piyasada kalmadı. Çünkü hepsi 3K hatası ile çöp oldu.

Bu yaptığın ya fanboyluk ya da 3K hatasından haberin yok.
XBOX 360, PS3'den daha güçlü bir cihazdır, belirttiğinizin aksine teknik problemli falan bir cihaz değildir.
PS3'ün tek iyi yanı; XBOX 360'dan daha geniş olan oyun kütüphanesi ve exclusive adı verilen oyunlarıdır.
3K XD
Slim PS3 ya da Xbox 360 E alırsanız uzun ömürlü olur.

Arcade, Elite, X360 Slim, PS3 Fat, PS3 Slim sorunludur.

Hangisi Falcon, hangisi Jasper anakart olduğunu anlayamayacak adamlara Xbox 360 al diyorsunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Falcon anakartlı Xbox 360 piyasada kalmadı. Çünkü hepsi 3K hatası ile çöp oldu.

Bu yaptığın ya fanboyluk yada 3k hatasından haberin yok.

3K XD
Slim PS3 yada Xbox 360 E alırsanız uzun ömürlü olur.

Arcade, Elite, X360 Slim, PS3 Fat, PS3 Slim sorunludur.

Hangisi Falcon, hangisi Jasper anakart olduğunu anlayamayacak adamlara Xbox 360 al diyorsunuz...
Burada Falcon anakartlı Xbox al diyen olmadı, sen fanboyluğundan dolayı gaipten cümleler okuyor olabilirsin, bilgin olmadığı konuda yorum yapma. 640p çözünürlükteki RDR oyununda bile 22 FPS'ye düşen bir konsolu mu öneriyorsun cidden, yazık.

Burada Falcon anakartlı Xbox al diyen olmadı, sen fanboyluğundan dolayı gaipten cümleler okuyor olabilirsin, bilgin olmadığı konuda yorum yapma. 640p çözünürlükteki RDR oyununda bile 22 FPS'ye düşen bir konsolu mu öneriyorsun cidden, yazık. Cahiliğin bu kadarı da fazla. Fanboyluğun etkisinde kalmadan yorum yapmalısın. Sana çöp PS3'lerinle başarılar diliyorum.
Ben hangi kasada hangi anakart var biliyorum. Sende biliyorsun. Ama karşındaki bilmiyor.

Sen Xbox 360 al dedin. Adama Falcon anakartlı bir sistem sattılar. Ne olacak? O cihaz patlayacak bir yerde.

Ayrıca hakaret edecek kadar neye kızdın anlamış değilim. Bu kadar da olmaz.

Çöp = 3K

Haberin olsun. Isınma sorunu olan cihazla, durduk yere süpürge sesi çıkarabilen cihazınla, 3K hatası veren cihazla da sana başarılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı