Philips stoklarda yokmuş. 1-2 ayda alacağım büyük ihtimal. O yüzden Asus alacağım büyük ihtimal. Peki birkaç sorum var GTA Online'de daha doğrusu Online oynarken internet bağlantım pek iyi sayılmaz sorun çıkarır mı ? Bir sorum daha olacak Pes ve Fifa nasıl olacak PS3'Te yeni nesil için 2 oyunda çok güzel gözüküyor ama PS3 için nasıl olacak acaba ?Estağfurullah.
Hem kendi bulduğun Phillips'ten hem benim önerdiğim Asus'tan ses alabilirsin.
Nasıl bakacağım internet bağlantıma ? Baya eskiden yaptığımız için paketin içeriğini bilmiyorum. Bu arada TTnetEn az 3 megabit bağlantı yeterli oluyor online oyunlar için.
Hocam ekran görüntüsünü tam alamadığım için yazacağımSpeedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test bu siteden bakabilirsin.
İyi o zaman bir sorum daha olacak PS3'ten internete Ethernet kablosu ile mi bağlanmak daha iyi Wi-Fi ile mi fark eder mi ?Ps3 için yeterlidir.
O zaman Ethernet kablosu da almam gerekecek. Bir şey daha soracağım hocam sana da baya zahmet verdim ama yani alınca şok olmak istemiyorum o yüzdenEthernet her zaman daha stabil ve hızlıdır. Wifi'da zaman zaman dalgalanmalar, sinyal aksamaları olabilir. Online oynarken sıkıntı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.