PS3 vs PS4

Kırdırmanın bir zararı var mıdır? Nerelerde kırdırabilirim veya kendim yapabilir miyim?
PS4'ün 7.2 versiyonu kırılıyor ama oyunlar 7.5 versiyonu için çıkıyor. PS3 ise zaten forumda rehber var, çok zor değil kırmak. YouTube'da da çok rehber bulursun PS3 kırmak için.

PS4 buldum diyelim peki o oyunlar pahalı değil mi? Çok vermekte istemiyorum oyunlara.

Oyunları en pahalı olanları 2. el olarak 100-150 TL God of War 100 TL RDR2 150 TL Uncharted 4 bir hırsızın sonu 50 TL gibi fiyatlara aldım.

Kırdırmanın bir zararı var mıdır? Nerelerde kırdırabilirim veya kendim yapabilir miyim yutup videoları vs.

Bence kırdırma korsana 2 yıl sonraya kadar gerek yok 2 yıl boyunca Sony PS4'ü destekleyecek.

@Çalıkuşu hocam kırdırmanın zararı online oynayamazsınız onun haricinde oyunları bedava veya 5 veya 10 TL gibi makul bir ücretle oynayabilirsiniz.

İstersen DC'mi verebilirim. Fifa 16 var bende senle aynı tarzdayım alacaksan bir konuşabiliriz.

MaThin#8997

Kırdırma işlemi olursa oyun fiyatları ne kadara geliyor peki?
İstersen DC'mi verebilirim. Fifa 16 var bende senle aynı tarzdayım alacaksan bir konuşabiliriz.

MaThin#8997
düşünmeliyim hocam aklımdasınız .

@Çalıkuşu zaten 500 GB ya da 1 TB var. Tavsiyem 1 TB alman. Oyunların boyutu artık çok fazla.
7.5 versiyonu için elbet bir gün bir kırılma olacak ama ne zaman bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…