PS3 vs PS4

PS4 buldum diyelim peki o oyunlar pahalı değil mi? Çok vermekte istemiyorum oyunlara.

Oyunları en pahalı olanları 2. el olarak 100-150 TL God of War 100 TL RDR2 150 TL Uncharted 4 bir hırsızın sonu 50 TL gibi fiyatlara aldım.

Kırdırmanın bir zararı var mıdır? Nerelerde kırdırabilirim veya kendim yapabilir miyim yutup videoları vs.

Bence kırdırma korsana 2 yıl sonraya kadar gerek yok 2 yıl boyunca Sony PS4'ü destekleyecek.

Öncelikle konsollarla pek bir alakam yok sadece PS Cafe'lerde veya 3 4 kez arkadaşımda oynadım. Sizce hangisini almalıyım alırsam zaten 2. el alacağım. İkinci el PS3 1000 lira civarı PS4 ise 2bin 2BIN500 arası herhalde. Amacım kardeşim veya arkadaşımla oynamak (FIFA, pes, GTA, Mortal Kombat tarzı oyunlar). Online falan derdim yok. PS3'e yakın bakıyorum oyun bolluğundan olsa gerek. Ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
PS3 için 1 2 https://www.hepsiburada.com/sony-pl...onsolu-37-adet-digital-oyunlu-p-HBV00000JVNK9
Sizce bunlar nasıl?
Ve 2. el alırken neyine dikkat etmeliyim?
Yukarıda attığım linkteki oyunlarda oyun geçmişim kaydediliyor mu yani baştan başlatmıyordur umarım.
Ve kırdırma olayı nasıl oluyor mesela orijinal PS3 veya PS4 aldığım gibi kırdırabilir miyim? Bir zararı olur mu alete, başıma dert açar mı? Kırdırdıktan sonra ne yapmam gerek, mesela yeni çıkan bir oyunu oynayabilir miyim yoksa sadece kırdırmadan önceki oyunları mı oynarım?

Derdimi biraz uzun ve karışık anlatmış olabilirim, yazım hatalarım varsa kusura bakmayın. Cevaplarınızı biraz benim anlayabileceğim şekil açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İstersen DC'mi verebilirim. Fifa 16 var bende senle aynı tarzdayım alacaksan bir konuşabiliriz.

MaThin#8997

Oyunları en pahalı olanları 2. el olarak 100-150 TL God of War 100 TL RDR2 150 TL Uncharted 4 bir hırsızın sonu 50 TL gibi fiyatlara aldım.

Bence kırdırma korsana 2 yıl sonraya kadar gerek yok 2 yıl boyunca Sony PS4'ü destekleyecek.

Kırdırma işlemi olursa oyun fiyatları ne kadara geliyor peki?
İstersen DC'mi verebilirim. Fifa 16 var bende senle aynı tarzdayım alacaksan bir konuşabiliriz.

MaThin#8997
düşünmeliyim hocam aklımdasınız .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı