PS3 vs PS4

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
Öncelikle konsollarla pek bir alakam yok sadece PS Cafe'lerde veya 3 4 kez arkadaşımda oynadım. Sizce hangisini almalıyım alırsam zaten 2. el alacağım. İkinci el PS3 1000 lira civarı PS4 ise 2bin 2BIN500 arası herhalde. Amacım kardeşim veya arkadaşımla oynamak (FIFA, pes, GTA, Mortal Kombat tarzı oyunlar). Online falan derdim yok. PS3'e yakın bakıyorum oyun bolluğundan olsa gerek. Ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
PS3 için 1 2 https://www.hepsiburada.com/sony-pl...onsolu-37-adet-digital-oyunlu-p-HBV00000JVNK9
Sizce bunlar nasıl?
Ve 2. el alırken neyine dikkat etmeliyim?
Yukarıda attığım linkteki oyunlarda oyun geçmişim kaydediliyor mu yani baştan başlatmıyordur umarım.
Ve kırdırma olayı nasıl oluyor mesela orijinal PS3 veya PS4 aldığım gibi kırdırabilir miyim? Bir zararı olur mu alete, başıma dert açar mı? Kırdırdıktan sonra ne yapmam gerek, mesela yeni çıkan bir oyunu oynayabilir miyim yoksa sadece kırdırmadan önceki oyunları mı oynarım?

Derdimi biraz uzun ve karışık anlatmış olabilirim, yazım hatalarım varsa kusura bakmayın. Cevaplarınızı biraz benim anlayabileceğim şekil açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam PS3'e o paraları vermeyin siz ne yapıyorsunuz? Hemen girin bir ikinci el sitesine güvenle altını çiziyorum güvenle yani araştırarak alın bir PS4 1.900 TL yanında belki oyun da olur tamam. Bu ne böyle? Çok verecekseniz ben bizimkini vereyim daha çok oyunla. 😀

Online derdiniz yokmuş ve kardeşinizle tek tük oyun oynayacakmışsınız. Uygun bir fiyata PS3 bulup kırdırıp oynayabilirsiniz. 1000 TL etmez o konsol. Bütçeniz varsa PS4 de alabilirsiniz uygun fiyata. Daha iyi görüntü kalitesi vesaire sağlar size.

Kırdırdıktan sonra ne yapmam gerek, mesela yeni çıkan bir oyunu oynayabilir miyim yoksa sadece kırdırmadan önceki oyunları mı oynarım?
Şu an PS4'lerde 7.02 kırılabilen en güncel yazılım sürümü. Ama mesela yeni oyunlar minimum 7.5'te çalışacak şekilde çıkarılıyor bu durum bilindiği için. Sürüm güncellendikçe yeni oyunlar da o sürümde çalışacak şekilde çıkarılıyor.

PS4 alın bence eğer bütçeniz varsa. Çok güzel oyunlar birikti, indirimlerde fiyatları da oldukça düşüyor.

Hocam PS3'e o paraları vermeyin siz ne yapıyorsunuz? Hemen girin bir ikinci el sitesine güvenle altını çiziyorum güvenle yani araştırarak alın bir PS4 1.900 TL yanında belki oyun da olur tamam. Bu ne böyle? Çok verecekseniz ben bizimkini vereyim daha çok oyunla. 😀
ya vallahi ps4 bulmaya çalışırım 1900 2000 civarı peki oyun fiyatları nasıl ps4ün

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı