PS3 vs PS4

3500'e RX5600XT var mı hocam? Ciddi soruyorum kendim almayı düşünüyorum çünkü.
Eğer şehir tutuyorsa alabiliyorsunuz genelde, sıkıntıları PG yapmamaları. Aslında zorlasan ikna edebilirsin gibi.

1746891644672.png

RTX 2060 dengi bir kartın bu fiyata alınabiliyor olması gayet iyi. PS4'ten daha güçlü olur kesinlikle.

Hocam diğer parçaları da ikinci el mi alayım monitör

Eğer şehir tutuyorsa alabiliyorsunuz genelde, sıkıntıları PG yapmamaları. Aslında zorlasan ikna edebilirsin gibi.

Eki Görüntüle 2488164

RTX 2060 dengi bir kartın bu fiyata alınabiliyor olması gayet iyi. PS4'ten daha güçlü olur kesinlikle.
Hocam ben İzmir'de değilim ki

Eki Görüntüle 2488164

Benim şehir tutsa... Adamlar 1660'ı 9000 liraya koymuş.
Hocam diğer parçaları da ikinci el mi alayım monitör

Hocam ben İzmir'de değilim ki
Ne kadar bütçe var toplamda ona bağlı.

Yani bütçe az ise ikinci el mi alayım.

Yani. Bütçe az ise ikinci el monitör alıp parayı kasaya basmak lazım.

Yok hayır onun fanları bozuk diye almayın manasında çarpı atmıştım. Eğer sizin için sıkıntı olmazsa şunu pazarlıkla düşürüp alabilirsiniz. İstanbul'daymışsınız ancak karşı kıtaya geçmek zor diye biliyorum orada.

Asya Bilgisayar'ı biliyorum. GPU satış gruplarında bayağı referansları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Havale ile de alınabilir.

Asya Bilgisayar'ı biliyorum. GPU satış gruplarında bayağı referansları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Havale ile de alınabilir.
https://shbd.io/s/Y8Gg4XIo bu nasıl

Hocam bide toplam nasıl yapılır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı