PS3 vs PS4

2jzhuso

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, kolay gelsin herkese.

Bütçem biraz dar. Eski oyunları severim, yenileri de severim. Sürekli oynamayı düşünmüyorum zaten, arada hikaye, FIFA ve Mortal Kombat atıp çıkmak. Sizce bu devirde hangi kasa (konsol) kaç kol kırık veya orijinal almak mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçem biraz dar. Eski oyunları severim, yenileri de severim. Sürekli oynamayı düşünmüyorum zaten, arada hikaye, FIFA ve Mortal Kombat atıp çıkmak. Sizce bu devirde hangi kasa (konsol) kaç kol kırık veya orijinal almak mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler.

PS4 al zaten şu an Last of Us, God of War'ları filan PS4 de oynayabiliyorsun.

PS3'ü kolayca kırdırıp oyun oynayabilirsin. Sanırım 4'ün kırdırma kısmı karışık. Moderne çok önem vermiyorsun PS3.

Hikaye yönünde TLOU 1 ve Uncharted 1-2-3 var. Watch Dogs'ta sarıyordu bana zamanında 3'te.

PS3'ü kolayca kırdırıp oyun oynayabilirsin. Sanırım 4'ün kırdırma kısmı karışık. Moderne çok önem vermiyorsun PS3.

Hocam zaten takas yoluyla fiziksel CD alabilir kolayca.

Örneğin God of War alırsın oynarsın sonra onu takas edersin veya aldığın fiyatın biraz altına satar üstüne biraz ekleyip Last of Us alırsın.

Hocam zaten takas yoluyla fiziksel CD alabilir kolayca.

Örneğin God of War alırsın oynarsın sonra onu takas edersin veya aldığın fiyatın biraz altına satar üstüne biraz ekleyip Last of Us alırsın.

Hem bütçesinin az olduğunu hem oyun süresinin az olduğunu belirtdiği için 3 dedim.

4 al 3 alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı