PS3 vs RX 550 + R3 1200

Bide zaten pc im var.
Ben şuan ETS 2 MP ve PUBG Lite oynuyorum, ikiside hiçbir şey harcamıyor emin olabilirsin. ETS 2 MP 1 saatte yaklaşık 100 MB falan harcar. Ama PUBG Lite 1 saatte yaklaşık 70 MB falan harcıyor. Tabii benim için hiçbir şey. :) (CS:GO oynayacağım derseniz o fazla internet hacıyor. Ben en son 6 ay önce CS:GO oynadım o zaman 1 maçta yanlış hatırlamıyorsam 100 MB harcıyordu. Telefon interneti ile CS:GO oynamanızı tavsiye etmem.)

Hattım Turkcell ve hazır kartlıyım. Her ay 50 TL'lik paket yüklüyorum 9 GB'lık bu bana 1 ay'ı anca götürüyor. Turkcell'in sunduğu bedava internet kampanyalarından da haftalık 1 GB veriyor desek yetiyor işte. :) Karar sizin. İster PS3 alın (almanızı tavsiye etmem), ister PC alın.

Fakat güncel oyunlar hariç.
Oyunların güncel olmasına gerek yok keyif alsın yeter. PS4 kullanıyorum oyunlar çok pahalı bu yüzden kasa topladım. Ayrıca bölümüm için de gerekliydi. Adam zaten God of War, Uncharted gibi oyunlar oynayınca iyi ki PS3 almışım der.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı