Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Ekim 2020 #1 PS3 veya Xbox 360 almayı düşünüyorum. Benim için hangisi kırılma işlemi kolay olur veya mantıklı olur?
PS3 veya Xbox 360 almayı düşünüyorum. Benim için hangisi kırılma işlemi kolay olur veya mantıklı olur?
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #2 PS3 özel oyunları daha iyi.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 3 Ekim 2020 #3 Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun.
YigitILKAR Kilopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 242 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 İkisi de eski yani kolay kırılan cihazlar istediğin oyunlara göre alabilirsin.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Ekim 2020 #5 matrokor dedi: Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Korsan olarak bir şey demedim ki? Hangisi kırdırma olayı daha mantıklı olur dedim.
matrokor dedi: Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Korsan olarak bir şey demedim ki? Hangisi kırdırma olayı daha mantıklı olur dedim.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #6 matrokor dedi: Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Verilmiyor ama PS3 orijinal oyunu kaldı mı?
matrokor dedi: Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Verilmiyor ama PS3 orijinal oyunu kaldı mı?
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 3 Ekim 2020 #7 Nakerosu dedi: Korsan olarak bir şey demedim ki? Hangisi kırdırma olayı daha mantıklı olur dedim. Genişletmek için tıkla... Kırmaktan kastınız oyunları ücretsiz almak değil mi?
Nakerosu dedi: Korsan olarak bir şey demedim ki? Hangisi kırdırma olayı daha mantıklı olur dedim. Genişletmek için tıkla... Kırmaktan kastınız oyunları ücretsiz almak değil mi?
if ı can prove Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 547 Çözümler 1 3 Ekim 2020 #8 matrokor dedi: Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Kırılma işlemi korsan değildir.
matrokor dedi: Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Kırılma işlemi korsan değildir.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 3 Ekim 2020 #9 Kırmanı önermiyorum ki bir anlamı ve tadı kalmayacaktır. En iyisi PS3 al özel oyunları da güzel seni epeyi de götürür Last of Us, God of War saga(1-2-3-chain of olympus-Ghost of sparta), Uncharted 1-2-3, infamous 1-2 vb. oyunlara sahip.
Kırmanı önermiyorum ki bir anlamı ve tadı kalmayacaktır. En iyisi PS3 al özel oyunları da güzel seni epeyi de götürür Last of Us, God of War saga(1-2-3-chain of olympus-Ghost of sparta), Uncharted 1-2-3, infamous 1-2 vb. oyunlara sahip.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 3 Ekim 2020 #10 if ı can prove dedi: Kırılma işlemi korsan değildir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Açıklarsan sevineceğim.
if ı can prove dedi: Kırılma işlemi korsan değildir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Açıklarsan sevineceğim.