PS3 vs XBOX360

Hangi oyun tam olarak? Xbox 360 kütüphanesi oldukça geniş hatta PS3'te olmayıp Xbox 360'ta olan 3. parti oyunlar var.

Herkesin zevki görüşü farklıdır kardeşim. Ben PS3 konsolunu tercih ederim Xbox tercih etmem. Ben Xbox'u sevmiyorum tasarımı hoşuma gitmiyor. Konsol tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Kimisi sever kimisi sevmez. Yıllardır PS3 konsolu kullandım herkesede önerdim herkeste PS3 kullandı. Herkeste memnun kaldı. Olay oyun değil tasarım meselesi.

Ne için aldığınıza göre değişir. Şahsen 2.el PS4 ve PS5 daha mantıklı bulursanız bu fiyata bölgenizi söylerseniz size bulabilirim.

Herkeste PS3 kullandı. Herkeste memnun kaldı.
Herkes PS3 kullandı ve memnun kaldı? Kronik sarı ışık sorunları, berbat mimari ve yüksek fiyat kimi memnun eder?
1730050069807.jpeg

Senin tarzını bilemem dostum fakat Uncharted ve GoW hariç güzel oyun yok ve diğer 3. parti oyunların performansı oldukça kötü. Çoğu yapımcı mimarisine laf etti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf bundan dolayı çoğu oyun bozuk şekilde çıktı.
1730050290925.png

Bu Orange Box'ın incelemeleri. PS3 performansından dolayı güzel bir oyunun puanını düşürmüş.
Bazı oyunlar (L4D2 vs) PS3'e çıkmadı bile.
Eğer PS3'ün sorunlu olmadığını düşünüyorsan buyur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Selamlar 3000 TL bütçem var 2.el Xbox 360 veya PS3 alacağım sizce hangisini alayım?
İlk konsolum PS3'tü benim. TLOU, GTA5 gibi Sony'nin hala "Remastered" adı altında satabildiği efsane oyunlar içeren bir konsoldur. X360 hakkında çok bilgi bilmiyorum. Bildiğim şeyler en çok satan xbox konsolu olması ve zamanında kronik sorunlara sahip olduğu. Ayrıca hocam yıl olmuş 2024 neden PS3 gibi benden yaşlı konsol tercih ediyorsunuz?

Herkes PS3 kullandı ve memnun kaldı? Kronik sarı ışık sorunları, berbat mimari ve yüksek fiyat kimi memnun eder?
Eki Görüntüle 2338461
Senin tarzını bilemem dostum fakat Uncharted ve GoW hariç güzel oyun yok ve diğer 3. parti oyunların performansı oldukça kötü. Çoğu yapımcı mimarisine laf etti.

Sırf bundan dolayı çoğu oyun bozuk şekilde çıktı.
Eki Görüntüle 2338465
Bu Orange Box'ın incelemeleri. PS3 performansından dolayı güzel bir oyunun puanını düşürmüş.
Bazı oyunlar (L4D2 vs) PS3'e çıkmadı bile.
Eğer PS3'ün sorunlu olmadığını düşünüyorsan buyur.

Yıl 2024 ve X360 vs PS3 tartışması dönmesi gayet ilginç bence hocam.

İlk konsolum PS3'tü benim. TLOU, GTA5 gibi Sony'nin hala "Remastered" adı altında satabildiği efsane oyunlar içeren bir konsoldur. X360 hakkında çok bilgi bilmiyorum. Bildiğim şeyler en çok satan xbox konsolu olması ve zamanında kronik sorunlara sahip olduğu. Ayrıca hocam yıl olmuş 2024 neden PS3 gibi benden yaşlı konsol tercih ediyorsunuz?

Bütçe bu kadar yoksa bende ps5 isterim.

Bütçesi çok olmayanlar alıyor hocam. Bence 3k'ya 30 FPS GTA oynama ve FIFA 19 ile PES 2018'e kadar agalarla maç atma imkanı cazip geliyor.

Bütçe bu kadar yoksa bende PS5 isterim.

Hocam bana sorarsanız hiç almayın daha iyi. Bu devirde zaten konsol almak çok mantıklı değil. Para biriktirin bilgisayar alın o zaman. PS3 oyunlarını zaten emulatörle falan oynayabiliyorsunuz bilgisayarda. Ayrıca alacağınız 2. el PS3'ün ne durumda olacağı da kesin değil. Aldıktan 1 ay sonra elinizde de kalabilir.

Para biriktirin bilgisayar alın o zaman. PS3 oyunlarını zaten emulatörle falan oynayabiliyorsunuz bilgisayarda.
PS3 oyunlarını bilgisayarda açmak için baba gibi işlemci gerekiyor. 15k falan ediyor o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı