PS3 vs XBOX 360

600 liraya Xbox One alınır. Ps3 eskidi ve 600 lirayı haketmiyor bence. Acele edip fazla para vermeyin bence. Yaşadığınız yer nasil bilmiyorum ama elbette daha ucuza bulabilirsiniz.
Kardeşim sende letgoda gözüken fiyatları gösterir misin ben ülke geneli yapıyorum filtrelemeyi yine Xbox 360 bile 600 üzeri.

Kardeşim sende letgoda gözüken fiyatları gösterir misin ben ülke geneli yapıyorum filtrelemeyi yine Xbox 360 bile 600 üzeri.
Adana'da yaşıyorum. Arada bir girip bakarsanız elbet bulursunuz. https://www.letgo.com/tr-tr/i/acil-hemen-satilik-ps3_93ec8acb-bd39-4486-8f4a-1d32895624d5 Böyle bir ürün buldum. Demek istediğim acele etmeden uygun fiyatlı bir şekilde almanız. Esnaf para kazanıp 500 liraya satıyorsa elbette daha ucuza bulabilirsin. Rehber izleyip PS3 kırabilirsin ama Xbox 360 kırmak pahalı ve zor bir iş. Kırık olmayan PS3 alman sorun yaratmaz.

2 konsoluda kullanmaktayım.
ps3 e göre xbox oyun yükleme açısından kolay fakat jtaglı cihazım jtag çipten kaynaklı geç açılıyor.

Bazen 30 dakika bile bekletiyor. Biraz araştırdım bu jtag işleminden kaynaklıymış.

2 konsoluda kullanmaktayım.
ps3 e göre xbox oyun yükleme açısından kolay fakat jtaglı cihazım jtag çipten kaynaklı geç açılıyor.

Bazen 30 dakika bile bekletiyor. Biraz araştırdım bu jtag işleminden kaynaklıymış.
evet, jtag yaptığınız yere göre değişiyor. sağlam, güncel çip takılı ise en fazla 2 dkda açılıyor.

Zamanında PS3'e gönül vermiş birisi olarak fiyatların pahalı olduğunu söyleyebilirim. Bulabildiğin en ucuz fakat sağlam Slim model en iyi seçim olacaktır. Artık CFW/OFW fark etmeksizin hepsine oyun yüklenebiliyor zaten fakat biraz uğraştırır. OFW alıp içine kendin oyun yüklemeni öneririm. Ban riski OFW olduğu için ve eski bir konsol olduğu için online kısmında sana sorun yaşatmaz. CFW alıp online girersen ban yeme riskin var ve ben Destiny çıktığında CFW konsola yükleyip online girdiğimde sonraki gün banlanmıştı konsolum. Ve banlanmadan önce GTA 5 dahil olmak üzere 1.5 sene online oynuyordum aldığım günden beri. Uzun lafın kısası, OFW model slim al ucuza ve içerisine kendin oyun yükle. Oyun yüklemesen bile Ankara, İstanbul gibi şehirlerdeysen eğer oyun takaslayarak da fiziksel şekilde oynayabilirsin çok ucuz fiyatlara. 2. el oyundan korkma çizik yoksa bir sorun olmayacaktır. Sadece konsol+gamepad e en fazla 500 lira vermelisin ya da 550.

PS3 alınabilir. Piyasası 500-600 lira civarlarındadır. Xbox 360'a göre ciddi bir oyun kütüphanesi avantajı var ve kırsanız bile online özelliklerini kullanabilirsiniz(Bizzat kullanıyorum olmaz demeyin.). PS3'ün oyunlarını kurmak ve kırmak çok kolaydır. PS3 için yeni kırma yöntemi geliştirildi. Bir flash bellek ile her PS3 kırılabiliyor. Hatta bazı adamlar oyun indirebileceğiniz mağazalar kurmuş. Tek tuşla konsola oyun yükleyebiliyorsunuz. Sessiz ve güzel çalışıyor. Xbox 360'lar çok sorunlu. Özellikle eski bir konsol olduğu için sorun çıkarma olasılığı fazla. PS3 alacaksanız Slim ve Super Slim modellere bakın. Fat kasalar çok sorunlu. Slim ve Super Slim modellerde çözdüler. Sorunsuz çalışıyorlar. Eğer bulabiliyorsanız 700-800 civarlarına Xbox One alın. Daha iyi grafikler ile oynarsınız. Xbox Game Pass ile aylık cüzi bir ücret ile çok fazla kaliteli oyuna erişebiliyorsunuz.

PS 3'ün grafikleri bariz bir şekilde çok daha iyi şu an mı bilmem ama 2 3 yıl önce 1000 - 2000 arası fiyata PS3 sahiplene biliyordunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı