PS3 webMAN yüklemeli miyim?

snowmanero

Hectopat
Süper Slim model hen ile kırılmış bir PlayStation 3'üm var. Birkaç arkadaşım webMAN yüklememi önerdi fakat daha önceden yüklediğimde PSN'e giriş yapamıyordum. Yeniden yükleyip denersem yine aynı sonucu alır mıyım?

@Cruslan @Furkan17TR

Süper Slim model hen ile kırılmış bir PlayStation 3'üm var. Birkaç arkadaşım webMAN yüklememi önerdi fakat daha önceden yüklediğimde PSN'e giriş yapamıyordum. Yeniden yükleyip denersem yine aynı sonucu alır mıyım?

@Cruslan @Furkan17TR

Zaten fan sorunu yapıyor cihazın kendi kendine kapatması gibi sorunlar yapabiliyor saçma bir uygulama önermem.

Video kaydı aldığını duydum oyun serileri yapmayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanacaksan bu videodaki yöntemi uygulayıp kullanabilirsin.

Video kaydı aldığını duydum oyun serileri yapmayı düşünüyorum.
Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum sorun yaşamadım. Süper slim var bende de ama galiba bazı arkadaşlar sorun yaşıyor. O nu anlamış değilim. Bana kalırsa yararlı kullanılabilir. Eğer sorun yaşarsan uygulamayı silince düzeliyor diye biliyorum.

Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum sorun yaşamadım. Süper Slim var bende de ama galiba bazı arkadaşlar sorun yaşıyor. O nu anlamış değilim. Bana kalırsa yararlı kullanılabilir. Eğer sorun yaşarsan uygulamayı silince düzeliyor diye biliyorum.

Daha öncesinde PSN'e bağlanmadığımda uninstall yapıp sorunu çözmüştüm şimdi ekran kaydı alıp GTA Online videoları çekmeyi düşünüyorum.

Fikrin bence gayet iyi. PSN hatası bende olmadı o yüzden yanlış bilgilendirmeyim seni. Video kaydını nasıl almayı düşünüyorsun.

PS3'te webMAN kullanan bir dostum ekran kaydı özelliğinin olduğunu söyledi. Denememiş fakat YouTube'da birkaç video var eğer olmazsa capture card alacağım ve seri çekiceğim.

PS3'te webMAN kullanan bir dostum ekran kaydı özelliğinin olduğunu söyledi. Denememiş fakat YouTube'da birkaç video var eğer olmazsa capture card alacağım ve seri çekiceğim.

Ben açıkçası hiç fark etmedim ekran kaydı alınabildiğini capture kart ı evet biliyorum. Önünüze açık olsun YouTube yolunda başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı