PS3 yenileme kaç lira tutar?

Ascordia0610

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an güncel PS3 tamir yenileme fiyatları hakkında çok bir şey bilmiyorum. Yapacağım şeyler şunlar;
  • İç temizlik, termal macun yenileme, fan temizliği.
  • İki kontrolcünün ön kasası değişecek.
  • Bir kolun start select tuslari çalışmıyor, Home tuşu içe göçmüş.
  • Diğer kolun bir joystick değişecek.
Tahmini bana kaça patlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an güncel PS3 tamir yenileme fiyatları hakkında çok bir şey bilmiyorum. Yapacağım şeyler şunlar;
  • İç temizlik, termal macun yenileme, fan temizliği.
  • İki kontrolcünün ön kasası değişecek.
  • Bir kolun start select tuslari çalışmıyor, Home tuşu içe göçmüş.
  • Diğer kolun bir joystick değişecek.
Tahmini bana kaça patlar?
ben 2023 başı cihazım hiç açılmıyordu ölü dendi yaptırdım şuan muhteşem çalılıyor kırdırma parası tamir hdd arttırma oyun yükletme hepsi 1200 e geldi ama kol tamir ettirmek yerine yenisini al derim

ben 2023 başı cihazım hiç açılmıyordu ölü dendi yaptırdım şuan muhteşem çalılıyor kırdırma parası tamir hdd arttırma oyun yükletme hepsi 1200 e geldi ama kol tamir ettirmek yerine yenisini al derim
Benim cihazda bir sorun yok fakat 2017 den beri hiç bir temizlik yapılmıyor kol konusunda kararsızım belki sizin dediğinizi yapabilirim sizin yaptırdığınız resmen cihazı yeniden hayata geçirmek olmus iyide para almışlar ama 😁

Benim cihazda bir sorun yok fakat 2017 den beri hiç bir temizlik yapılmıyor kol konusunda kararsızım belki sizin dediğinizi yapabilirim sizin yaptırdığınız resmen cihazı yeniden hayata geçirmek olmus iyide para almışlar ama 😁
evet ama cihaz 1 saniye bile yeşil ışıkda durmuyordu ve önceden götürdüğüm yerler cihazı mahvetmişti.

evet.

önceden uyarayım. gta far cry tarzı oyunlarda yüksek fps beklemeyin cod tarzı oyunlarda sorun yok.
Benim mi slim kasada sarı ışık hatasını aldiginizi görünce sorayım dedim.
PS3 lerde zaten öyle oyunlar stabil 30 FPS civarı

Hiç tahmini tutar söyleyen yok mu slim kasa

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı