PS3 zukamenu lisans hatası

Ahmet Bilal56

Hectopat
Daha fazla  
PS3'üm HEN ile kırık zuko menudan oyun indirdim ancak lisans hatası alıyorum iris ve apollo indirdim ancak ebeveyn kontrolü istiyor. Bende PS3'ü arkadaşımdan aldığım için sordum şifreyi kırdırdıkları bilgisayarcı bu olmazsa çökebilir gibi bir şeyler söylemiş bu doğru mu bunu nasıl çözebilirim şifreyi falan da bilmiyorum yardımcı olun.

PS3'üm HEN ile kırık zuko menudan oyun indirdim ancak lisans hatası alıyorum iris ve apollo indirdim ancak ebeveyn kontrolü istiyor. Bende PS3'ü arkadaşımdan aldığım için sordum şifreyi kırdırdıkları bilgisayarcı bu olmazsa çökebilir gibi bir şeyler söylemiş bu doğru mu bunu nasıl çözebilirim şifreyi falan da bilmiyorum yardımcı olun.

PS3 PSN hesap ayarlarından aktifleştirme yerine gelin ve aktifleştire basın düzeliyor.

Ben size bir lisans dosyası atacağım ona package Manager yoluyka yükleyin olur mu? Ve hangi oyun yüklediniz.

Kuzenimin istediği cars oyununu yükledim ve ne yazık ki bir bilgisayar ve flash bulmam mümkün değil aklımda çözümler vardı fakat yapamıyorum bilgisayar ve flash yok. Menuyu de PS3 tarayıcısından indirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı