PS3'e başka HDD takmak

egeyldz

Femtopat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar yeni aldigim PS3'de ne multiman ne de hen var. Ne de oyun sekmesinde pakage Manager falan var. Aldığım arkadas kırdırdım demisti. 28 oyun var icinde ama eski biraz sürümleri falan.
Şimdi bilmedigimden dolayı eski bir harddiskim vardı PS3'deki harddiski çıkarıp bunu boş olarak taksam sıfırdan her şeyi multimani oyunları kendim yükleyebilir miyim? PS3 yazilimini resmi siteden mi indirmem gerekiyor? Birkaç oyun indirdim convert ettim ama dedigim gibi boş harddisk taksam yazilimi nereden indirip nasıl kurmam gerekiyor? Yardimlariniz için tesekkur ederim simdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst-orta düzey bir bilginiz yoksa bulaşmayın zaten çoğu bilgisayarcı atıyor multimanı harddiske gelirsek nasıl bir hard disk benim bildiğim sadece USB hard disk takılıyor X360 ve PS 3'e.
 
Teşekkürler yanıtlariniz için sorunu çözdüm.
Harddiski değistirip bos harddisk taktım sonra usb belleğe hfw 4.87 koyup yükledim sonra hen yükleyip multiman kurdum. Sonrada istedigim oyunlari yükledim. Youtubede türlü videoları var bahsettiğim programların. LabirentPlaystation.com diye bi site var bildigimiz sokak playstationcusu Allah razı olsun çok güzel sistemleri var whatsapp hatları var ve size ücretsiz yardımcı oluyorlar ayrıca sitelerinde oyunlar kurulum dosyaları kurulum anlatımı herşey mevcut. Çok şaşırdım böyle bi yer bulduğuma. Hiç demediler biz bu işten para kazanıyoruz ücretsiz yardim etmeyiz diye. Tek istedikleri yorum yapın destek hakkında.
Konu kilit
 
Teşekkürler yanıtlariniz için sorunu çözdüm.
Harddiski değistirip bos harddisk taktım sonra USB belleğe hfw 4.87 koyup yükledim sonra hen yükleyip multiman kurdum. Sonrada istedigim oyunlari yükledim. YouTube'da türlü videoları var bahsettiğim programların. LabirentPlaystation.com diye bir site var bildigimiz sokak playstationcusu Allah razı olsun çok güzel sistemleri var WhatsApp hatları var ve size ücretsiz yardımcı oluyorlar ayrıca sitelerinde oyunlar kurulum dosyaları kurulum anlatımı her şey mevcut. Çok şaşırdım böyle bir yer bulduğuma. Hiç demediler biz bu işten para kazanıyoruz ücretsiz yardim etmeyiz diye. Tek istedikleri yorum yapın destek hakkında.
Konu kilit.

Yorumu silin hocam korsan yasak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı