PS3'e flashla oyun yüklenebilir mi?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Playstaton 3'üm de multiMAN var ve ben bu uygulamanın içine oyun yüklemek istiyorum. Herhangi bir bilgisayarım yok sadece bir tane flash bellek ve telefon var bunları kullanarak oyun yükleyebilir miyim? Telefona oyun indirip(GB fark etmiyor 60 GB boş alan var) o oyunu flash belleğe atıp flash belleğide PS3'e taktığımda MultiMAN'dan oyunu açabilir miyim?

Onları nasıl birleştireceğimi bilmiyorum hocam. Yardımcı olur musunuz?

Telefondan nasıl birleştireceğini bilmiyorum hocam ama PC üzerinde. RAR dosyası olarak iniyor partlar onları tek bir klasöre koyup buraya arşivle demen yeterli bir de şöyle yapabillirsin part part degilde tek indirme dosyası olanlar oluyordu direk multimana degilde PS3 indirdigin onlara baka bilrisin.

Telefondan nasıl birleştireceğini bilmiyorum hocam ama PC üzerinde. RAR dosyası olarak iniyor partlar onları tek bir klasöre koyup buraya arşivle demen yeterli bir de şöyle yapabillirsin part part degilde tek indirme dosyası olanlar oluyordu direk multimana degilde PS3 indirdigin onlara baka bilrisin.
Ben tek part şeklinde buldum oradan indiriyorum. Part part indirsem de olur beklemek sıkıntı değil ama birleştirmeyi halledebilirsem

Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı