PS3'e HEN yüklenir mi?

Arıcan

Hectopat
Makaleler
1
Bana birkaç gün önce hediye PS3 gelmişti. Açtığımda ise diskin olmadığını ve flash hafızadan başlatılsın mı diye sormuştu ve evet demiştim. 12 GB hafızası var ve yetmiyor bende USB'ye oyunları yüklemek istediğimde bunun konsolu kırarak yapıldığını gördüm. Bende bu yüzden hen konsol kırma yazılımını yüklemek istiyorum ama aklımda şöyle bir soru var: Hen yüklerken PS3'te hiçbir sıkıntısı olmaması gerektiğini yoksa Hen'in yüklenmeyip PS3'ün öyle kalacağını duymuştum. Şimdi bu diskin olmaması ve flash hafızayı kullanması hen kurulumunda sıkıntı çıkarır mı? (işin garip tarafı flash hafızayı kullanıyor ama PS3'e USB bellek bağlı değil.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hep buradan bakıp kırdım hocam adam çok iyi anlatıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben hep buradan bakıp kırdım hocam adam çok iyi anlatıyor.

Peki disk yerine flash hafızayı kullanması sıkıntı çıkartır mı?

Ve bu arada benim sürümüm 4.89.

Hocam ps3xploit sitesi taşındı yani yukarıdaki arkadaşın attığı videodaki kullanılan sitedeki Jailbreak işlemleri stabil değil sitenin ps3xploit.com, ps3xploit.me ye taşındı sitede bilene yazıyor Jailbreak işlemleri stabil değil diye o yüzden benim attığım videoyu kullanmanı öneririm.

Hocam ps3xploit sitesi taşındı yani yukarıdaki arkadaşın attığı videodaki kullanılan sitedeki Jailbreak işlemleri stabil değil sitenin ps3xploit.com, ps3xploit.me ye taşındı sitede bilene yazıyor Jailbreak işlemleri stabil değil diye o yüzden benim attığım videoyu kullanmanı öneririm.

Peki hala asıl sorum cevaplanmadı, disk olmadığı için flash hafızayı kullanması sıkıntı çıkarır mı?

Disk olmadığı için derken PlayStation'da HDD takılı değil ve NAND model bir PlayStation olduğundan bahsediyorsun sanırım.

Modeli PS3 Super Slim CECH4004A. Galiba normal bir şey birisi 12 GB PS3'e disk taktıktan sonra disk bulundu ve flashtan verileriniz aktarılacak diye benimkine benzer ekran çıktı, böyle olduğuna göre demek ki PS3 Super Slim'ler disksiz geliyor flash hafızayı kullanıyor.

Modeli PS3 Super Slim CECH4004A. Galiba normal bir şey birisi 12 GB PS3'e disk taktıktan sonra disk bulundu ve flashtan verileriniz aktarılacak diye benimkine benzer ekran çıktı, böyle olduğuna göre demek ki PS3 Super Slim'ler disksiz geliyor flash hafızayı kullanıyor.
Sorun ola az oda hdd ama içine gömülü cihazın

Konu sahibinde NAND model yani 2x 128 MB flash mevcut PlayStation'un da sonradan HDD takinca orada mevcut olan bilgileri kopyalama seçeneğini sundu yani PlayStation. Hocam HDD yoksa kırma işlemine girişme zaten 256 MB hafıza var onunla ne yapacaksınki en fazla fan ayarı filan yaparsın Jailbreak yapıp.

Konu sahibinde NAND model yani 2X 128 MB flash mevcut PlayStation'un da sonradan HDD takinca orada mevcut olan bilgileri kopyalama seçeneğini sundu yani PlayStation. Hocam HDD yoksa kırma işlemine girişme zaten 256 MB hafıza var onunla ne yapacaksınki en fazla fan ayarı filan yaparsın Jailbreak yapıp.

256 MB hafıza yok 12 GB var. 2 tane oyun indirdim yaklaşık 1.5 GB yer harcadı. 256 MB hafızası yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı