GuideVerse Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.774 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Hayır galiba. Zaten oyun indirebilmek için konsol her açıldığında HEN'i aktif etmek gerekli.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2024 #3 GuideVerse dedi: PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hayır yüklenemez.
GuideVerse dedi: PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hayır yüklenemez.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 23 Kasım 2024 #4 GuideVerse dedi: PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kurmanıza yardımcı olabilirim kolay işlem yarım saatinizi almaz.
GuideVerse dedi: PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kurmanıza yardımcı olabilirim kolay işlem yarım saatinizi almaz.
GuideVerse Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 leanardo di capriyo dedi: Hocam kurmanıza yardımcı olabilirim kolay işlem yarım saatinizi almaz. Genişletmek için tıkla... Sonuç ile ilgili cevap vermem biraz zaman alabilir ona göre cevap vereyim
leanardo di capriyo dedi: Hocam kurmanıza yardımcı olabilirim kolay işlem yarım saatinizi almaz. Genişletmek için tıkla... Sonuç ile ilgili cevap vermem biraz zaman alabilir ona göre cevap vereyim
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.392 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #6 GuideVerse dedi: PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hen olmayan HFW yüklü bir cihaz OFW yüklü cihazdan farksizdir. HFW hen yüklememize yarar. Konsolun kirik özelliklerini bu sayede kullanırız.
GuideVerse dedi: PS3'e hen kurmakla uğraşmak istemediğim için sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hen olmayan HFW yüklü bir cihaz OFW yüklü cihazdan farksizdir. HFW hen yüklememize yarar. Konsolun kirik özelliklerini bu sayede kullanırız.