rastee
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar bir süredi indirmeye çalışıyorum oyunu. Pkgler Store'lar hepsini ancak hepsini denedim ve bir tanıya varamadım. Ya oyun açılmıyor ya da simgesinde kilit işareti var kilit işareti olmasına rağmen açtım ve oyun yüklenilemedi. Devam edemiyor gibi bir hata veriyor, bana sağlam bir ISO ve Store haricinde bir şey lazım. Kısaca pkg tarzında arıyorum konsolum HEN var yani kırık MultiMAN'de var.
Baktım ve coğu arkadaşa yardımcı olmuş bana da olur umuduyla @Yerayay
Şimdiden teşekkürler.
buraya tıklayıp gidin. bu sitede ISO, ZIP ve pkg Halinde tüm EU USA sürümleri mevcuttur. Minecraft - ve daha birçok oyun için geçerli mükemmel bir site.

Şimdiden teşekkürler.
buraya tıklayıp gidin. bu sitede ISO, ZIP ve pkg Halinde tüm EU USA sürümleri mevcuttur. Minecraft - ve daha birçok oyun için geçerli mükemmel bir site.
kısacası sorun çözüldü teşekür ederimArkadaşlar bir süredi indirmeye çalışıyorum oyunu. Pkgler Store'lar hepsini ancak hepsini denedim ve bir tanıya varamadım. Ya oyun açılmıyor ya da simgesinde kilit işareti var kilit işareti olmasına rağmen açtım ve oyun yüklenilemedi. Devam edemiyor gibi bir hata veriyor, bana sağlam bir ISO ve Store haricinde bir şey lazım. Kısaca pkg tarzında arıyorum konsolum HEN var yani kırık MultiMAN'de var.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: