PS3'e özel oyun önerisi

FATAL1TY2000

Centipat
Merhaba bir tane PS3'üm var, daha yeni aldım. Bütün paramı PC'ye harcadığım için PS4 alamadım onun yerine PS3 aldım sizden istediğim bana sadece PS3'de oynanabilecek (exclusive) oyunlar önermeniz. RDR 1, uncaharded serisi (4 hariç) Gran Turismo 5 haricinde oyunlar önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Reddit postunda hepsi yazıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

oooo bu baya yardımcı oldu teşekkürler
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Seriye hakim değilsen eğer diğer oyunlarda mevcut PS3'te.
ben zaten mgs'i küçükken ps2 'imde bitirdim tekrar başlamayı çok isterim hikayeyi de az çok hatırlıyorum :D

Metal Gear Solid demişken, MGS 1 ve 2'nin bilgisayar için sürümleri bulunuyor. Eğer yeniden oynamak isterseniz deneyebilirsiniz. Tabi yeni bilgisayarlarda sorunlu çalışıyorlar, PCGamingWiki'de çoğu problemlerinin çözümleri bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı