Çözüldü PS3'te ekran görüntüsü almak için ne yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Oynadigim oyunlardan ekran görüntüsü almak için ne yapabilirim?
Eğer capture Card zorunlu ise F/P cihaz önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Oyunun içindeyken PS tuşuna bas resimler katogorisine gel, orada ekran görüntüsü alma bölümü açılacak. Oradan alabilirsin.

Oyunun içindeyken PS tuşuna bas resimler katogorisine gel, orada ekran görüntüsü alma bölümü açılacak. Oradan alabilirsin.

Çözüm
Cevap gelmeyince Reddit'te gezindim de her oyunda yokmuş hocam o özellik. Anladığım kadarıyla her oyunda alabilmek için capture card zorunlu.

Cevap gelmeyince Reddit'te gezindim de her oyunda yokmuş hocam o özellik. Anladığım kadarıyla her oyunda alabilmek için capture card zorunlu.
Oyunu bırak multiman ve İRİSMAN den bile alınıyor. SS alamadığım program ya da oyun görmedim bu zamana kadar. Oynadığım oyunlara bak istersen.

Oyunu bırak multiman ve İRİSMAN den bile alınıyor. SS alamadığım program ya da oyun görmedim bu zamana kadar. Oynadığım oyunlara bak istersen.
Sadece HEN yüklü cihazda orijinal oyundan ekran görüntüsü alabilir miyiz hocam?

Alabilirsin cihazın kırık olmasıyla ya da oyunun orijinal olup olmamasıyla ilgili bir durum yok.
Son bir sorum daha olacak hocam. HEN aktifken PSN'e bağlanabilir miyim? Yoksa PSN'e bağlanma işini HEN aktif değilken yapıp işi garantiye mi almalıyım? Korsan veya online oynamayı, kupa hilesi vs. yapmayı planlamıyorum. Dümdüz kutulu oyun oynayacağım.

Son bir sorum daha olacak hocam. Hen aktifken PSN'e bağlanabilir miyim? Yoksa PSN'e bağlanma işini hen aktif değilken yapıp işi garantiye mi almalıyım? Korsan veya Online oynamayı, kupa hilesi vs. yapmayı planlamıyorum. Dümdüz kutulu oyun oynayacağım.

Hiç fark etmez istediğin gibi yapabilirsin ama hen açıktan sonra PSN girersen CFW dosyaları silinir ondan multiMAN gibi programlara giremezsin Efekan hocam.

Hiç fark etmez istediğin gibi yapabilirsin ama hen açıktan sonra PSN girersen CFW dosyaları silinir ondan multiMAN gibi programlara giremezsin Efekan hocam.
MultiMAN yüklemedim hocam zaten. Dediğim gibi hâla daha korsan oyun oynama niyetim yok. Sadece PS3'ün sadece 5-10 oyunda kullanılabilen ekran görüntüsü alma özelliğini tüm oyunlarda kullanmak için HEN var.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı