Son bir sorum daha olacak hocam. HEN aktifken PSN'e bağlanabilir miyim? Yoksa PSN'e bağlanma işini HEN aktif değilken yapıp işi garantiye mi almalıyım? Korsan veya online oynamayı, kupa hilesi vs. yapmayı planlamıyorum. Dümdüz kutulu oyun oynayacağım.
Son bir sorum daha olacak hocam. Hen aktifken PSN'e bağlanabilir miyim? Yoksa PSN'e bağlanma işini hen aktif değilken yapıp işi garantiye mi almalıyım? Korsan veya Online oynamayı, kupa hilesi vs. yapmayı planlamıyorum. Dümdüz kutulu oyun oynayacağım.
Hiç fark etmez istediğin gibi yapabilirsin ama hen açıktan sonra PSN girersen CFW dosyaları silinir ondan multiMAN gibi programlara giremezsin Efekan hocam.
Hiç fark etmez istediğin gibi yapabilirsin ama hen açıktan sonra PSN girersen CFW dosyaları silinir ondan multiMAN gibi programlara giremezsin Efekan hocam.
MultiMAN yüklemedim hocam zaten. Dediğim gibi hâla daha korsan oyun oynama niyetim yok. Sadece PS3'ün sadece 5-10 oyunda kullanılabilen ekran görüntüsü alma özelliğini tüm oyunlarda kullanmak için HEN var.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam.