riza_1683 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Hen ve multiMAN kurulu PS3'üme GTA 5 kurdum. MultiMAN'dan girip açmaya çalışınca başta siyah ekran veriyor sonrasında başlatma sırasında bir hata oluştu(800100017) hatası veriyor. Başka hiçbir oyunumda yaşamıyorum bunun sebebi nedir?
Hen ve multiMAN kurulu PS3'üme GTA 5 kurdum. MultiMAN'dan girip açmaya çalışınca başta siyah ekran veriyor sonrasında başlatma sırasında bir hata oluştu(800100017) hatası veriyor. Başka hiçbir oyunumda yaşamıyorum bunun sebebi nedir?
Çözüm Enlightened 10 Ağustos 2024 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki gibi Thanos'u yükle. Thanos içinden GTA'yı yükle. Buradan yüklendiğinde çalışacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki gibi Thanos'u yükle. Thanos içinden GTA'yı yükle. Buradan yüklendiğinde çalışacaktır.
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 10 Ağustos 2024 #2 Konsolda hen kurulu mu? Bende de zamanında aynı problem vardı meğerse CFW uygulamaları kullanmadan hen açmam gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Konsolda hen kurulu mu? Bende de zamanında aynı problem vardı meğerse CFW uygulamaları kullanmadan hen açmam gerekiyormuş.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 806691 dedi: Konsolda hen kurulu mu? Bende de zamanında aynı problem vardı meğerse CFW uygulamaları kullanmadan hen açmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Hen olmazsa multitap açılmaz ki Artı 0 Eksi
806691 dedi: Konsolda hen kurulu mu? Bende de zamanında aynı problem vardı meğerse CFW uygulamaları kullanmadan hen açmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Hen olmazsa multitap açılmaz ki
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 10 Ağustos 2024 #4 Konsolu aç kapat yapın, HEN'i aktifleştirip oyuna tekrar girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 10 Ağustos 2024 #5 Enlightened dedi: Hen olmazsa multitap açılmaz ki Genişletmek için tıkla... Benim konsolda önceden Hen'den önce farklı bir CFW yüklüydü, evilnat sanırım, hen olmadan multiMAN gibi oyunlar açılması mümkün. 806691 dedi: Konsolda hen kurulu mu? Bende de zamanında aynı problem vardı meğerse CFW uygulamaları kullanmadan hen açmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Bozuk güncelleme veya oyun dosyasıda olabilir. Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: Hen olmazsa multitap açılmaz ki Genişletmek için tıkla... Benim konsolda önceden Hen'den önce farklı bir CFW yüklüydü, evilnat sanırım, hen olmadan multiMAN gibi oyunlar açılması mümkün. 806691 dedi: Konsolda hen kurulu mu? Bende de zamanında aynı problem vardı meğerse CFW uygulamaları kullanmadan hen açmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Bozuk güncelleme veya oyun dosyasıda olabilir.
KS KS riza_1683 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #6 Hen aktif ama uyarı veriyo yinede aç kapada yaptım 3 4 defa romsfat adlı siteden indirdim Artı 0 Eksi
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #7 Psxploit sitesinden hen adlı uygulamayı kurarak crackleyebilir mısınız? riza_1683 dedi: Hen aktif ama uyarı veriyo yinede aç kapada yaptım 3 4 defa romsfat adlı siteden indirdim Genişletmek için tıkla... Xploitden indir. O yüzden hata veriyor büyük ihtimalle Artı 0 Eksi
Psxploit sitesinden hen adlı uygulamayı kurarak crackleyebilir mısınız? riza_1683 dedi: Hen aktif ama uyarı veriyo yinede aç kapada yaptım 3 4 defa romsfat adlı siteden indirdim Genişletmek için tıkla... Xploitden indir. O yüzden hata veriyor büyük ihtimalle
KS KS riza_1683 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #8 Enlightened dedi: Psxploit sitesinden hen adlı uygulamayı kurarak crackleyebilir mısınız? Genişletmek için tıkla... peki cracklediğim zaman yüklü oyunlarım gitcekmi(ama ztn hen yüklü) Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: Psxploit sitesinden hen adlı uygulamayı kurarak crackleyebilir mısınız? Genişletmek için tıkla... peki cracklediğim zaman yüklü oyunlarım gitcekmi(ama ztn hen yüklü)
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #9 riza_1683 dedi: peki cracklediğim zaman yüklü oyunlarım gitcekmi(ama ztn hen yüklü) Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez GTA'yı ilk açarken güncelle diye bir seçeneği seçtin mi? Artı 0 Eksi
riza_1683 dedi: peki cracklediğim zaman yüklü oyunlarım gitcekmi(ama ztn hen yüklü) Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez GTA'yı ilk açarken güncelle diye bir seçeneği seçtin mi?
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 10 Ağustos 2024 #10 riza_1683 dedi: Peki cracklediğim zaman yüklü oyunlarım gidecek mi(ama zaten hen yüklü) Genişletmek için tıkla... Gitmemesi lazım, arkadaş sanırım güncellemeyi kastetmiş. Artı 0 Eksi
riza_1683 dedi: Peki cracklediğim zaman yüklü oyunlarım gidecek mi(ama zaten hen yüklü) Genişletmek için tıkla... Gitmemesi lazım, arkadaş sanırım güncellemeyi kastetmiş.