Çözüldü PS3'te GTA 5 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

riza_1683

Decapat
Daha fazla  
Hen ve multiMAN kurulu PS3'üme GTA 5 kurdum. MultiMAN'dan girip açmaya çalışınca başta siyah ekran veriyor sonrasında başlatma sırasında bir hata oluştu(800100017) hatası veriyor. Başka hiçbir oyunumda yaşamıyorum bunun sebebi nedir?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki gibi Thanos'u yükle. Thanos içinden GTA'yı yükle.

Buradan yüklendiğinde çalışacaktır.
Fakat ilk önce MultiMAN'dan çıkıp ana ekrandaki data klasörlerinden GTA'yı 5 ile ilgili olan tüm dosyaları silip dener misin girmeyi.

Videodaki gibi yaparsan hiçbirşey olmaz ama ilk

Bunu dene
bu şekil olmadı

Bu Thanos'u USB'ye atıp sonra PS3 package Manager'dan açarsan gerek kalmaz, ha ps3 içinden online indirirsende birşey olmaz, ben kendim usb'im olmadığı için öyle yapıyorum konsol ban yemez.
deniyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki gibi Thanos'u yükle. Thanos içinden GTA'yı yükle.

Buradan yüklendiğinde çalışacaktır.

peki yüklediğim dosyası rar dan çıkarmam mı gerek

Ethernet kablosu bağlı değil diyor illaki ethernetmi lazım Wi-Fi bağlasamda olur mu? Bir de internete bağlayınca hen multiMAN ve içindeki oyunlar gider mi?

Gitmez, Wi-Fi ile bağlanabilirsin. Ayarlar sekmesi nde internet bölümü var oradan bağlan.

Oldu mu? İndirme uzun sürebilir. Oyunu açmadan önce PS3'ü yeniden başlatıp beni aç öyle gir.

Hen ve multiMAN kurulu PS3'üme GTA 5 kurdum. MultiMAN'dan girip açmaya çalışınca başta siyah ekran veriyor sonrasında başlatma sırasında bir hata oluştu(800100017) hatası veriyor. Başka hiçbir oyunumda yaşamıyorum bunun sebebi nedir?

Hocam oldu mu? Olduysa cevap olarak işaretler mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı