Hen ve multiMAN kurulu PS3'üme GTA 5 kurdum. MultiMAN'dan girip açmaya çalışınca başta siyah ekran veriyor sonrasında başlatma sırasında bir hata oluştu(800100017) hatası veriyor. Başka hiçbir oyunumda yaşamıyorum bunun sebebi nedir?
Bu Thanos'u USB'ye atıp sonra PS3 package Manager'dan açarsan gerek kalmaz, ha PS3 içinden Online indirirsende bir şey olmaz, ben kendim USB'im olmadığı için öyle yapıyorum konsol ban yemez.
Bu Thanos'u USB'ye atıp sonra PS3 package Manager'dan açarsan gerek kalmaz, ha ps3 içinden online indirirsende birşey olmaz, ben kendim usb'im olmadığı için öyle yapıyorum konsol ban yemez.
Ethernet kablosu bağlı değil diyor illaki ethernetmi lazım Wi-Fi bağlasamda olur mu? Bir de internete bağlayınca hen multiMAN ve içindeki oyunlar gider mi?
Hen ve multiMAN kurulu PS3'üme GTA 5 kurdum. MultiMAN'dan girip açmaya çalışınca başta siyah ekran veriyor sonrasında başlatma sırasında bir hata oluştu(800100017) hatası veriyor. Başka hiçbir oyunumda yaşamıyorum bunun sebebi nedir?