Çözüldü PS3'te Mafia 2 Türkçe yaması var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenPredator

Centipat
Yer
Mars
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben Mafia 2 PS 3 Türkçe yama arıyorum nereden bulabilirim? Oyun sürümü bles mi blus mu bilmiyorum. ROM'u avropadan indirdim.
Türkçe yamayı bulsa bulsa @Yerayay bulur yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@muce
Hepsi ücretsizdir.

Herkese merhaba, ben Mafia 2 PS 3 Türkçe yama arıyorum nereden bulabilirim? Oyun sürümü bles mi blus mu bilmiyorum. ROM'u avropadan indirdim.
Türkçe yamayı bulsa bulsa @Yerayay bulur yardımcı olursanız sevinirim.
Konudan alakasız birkaç oyun önerisinde bulunayım.
  • GTA 4 Türkçe dil desteği yok.
  • Spec Ops: The Line Türkçe yaması mevcut.
  • Red Dead Redemption Türkçe dil desteği yok.
  • L. A. Noire Türkçe yaması mevcut.
  • Uncharted serisi 3. oyun hariç Türkçe dil desteği yok. Ancak Türkçe yamaları mevcut.
  • The Last of Us'ı illaki oynamışsınızdır, fakat yine de önereyim. BCES-01584 sürümünde Türkçe dil desteği vardı diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
@muce
Hepsi ücretsizdir.

Eksik yazmışım hocam ben Mafia 2 bakımından kasetmiştim fakat bu siteyi öğrendiğim iyi oldu sağ olun.

Konudan alakasız birkaç oyun önerisinde bulunayım.
  • GTA 4 Türkçe dil desteği yok.
  • Spec Ops: The Line Türkçe yaması mevcut.
  • Red Dead Redemption Türkçe dil desteği yok.
  • L. A. Noire Türkçe yaması mevcut.
  • Uncharted serisi 3. oyun hariç Türkçe dil desteği yok. Ancak Türkçe yamaları mevcut.
  • The Last of Us'ı illaki oynamışsınızdır, fakat yine de önereyim. BCES-01584 sürümünde Türkçe dil desteği vardı diye hatırlıyorum.

Teşekkürler The Last of Us'e hala bakamadım flash belleğim 24 GB olduğu için kısıtlı oyunlar oynaya biliyorum 128'lik flash bellek alınca TLOU Uncharted 3 ve God of War 3 oynaya bileceğim.

Teşekkürler The Last of Us'e hala bakamadım flash belleğim 24 GB olduğu için kısıtlı oyunlar oynaya biliyorum 128'lik flash bellek alınca TLOU Uncharted 3 ve God of War 3 oynaya bileceğim.

TLOU'ın 1GB'dan az kurulum dosyası var onu indiriyorsun oyun içinde 20GB dosya indiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı