PS3'te oyuna kurulan pkg dosyasını silmek mümkün mü?

wWalsh

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Playstation 5
RDR1 için Türkçe yama kurmuştum pkg dosyası olarak ama oyun bir yerde hata verdi, Türkçe yama yüzünden o bölümü Türkçe yamayı silip öyle geçmem gerekiyor. Nasıl sileceğim ben bu pkg dosyasını oyundan.

Oyunun neresindeydiniz bende de bir yerde dondu. Yamayı silmek için yama dosyasını bulmanız lazım bir de oyun ISO ise içini de açamazsınız çok zor yani.

Oyunun neresindeydiniz bende de bir yerde dondu. Yamayı silmek için yama dosyasını bulmanız lazım bir de oyun ISO ise içini de açamazsınız çok zor yani.

Hocam ISO yüklediğimiz RDR bu. Oyunda Mexico'ya girdim la isimli göreve girince donuyor kalıyor.

Bu işten anlayan birisine göstermenizi rica ederim ya da yamayı attığınız dosyayı bulun onun içinden attığınız dosyayı (yama)'yı silin ama o dosya oyunun data sistemine karışmışsa oyun silmeniz gerekir.

Benimki de tam orada dondu daha denemedim of ya çözümü yok mu?

Tek çare oyunu sil yükle yapmak olacak sanırım ki ben onunla tekrardan uğraşamayacağım yarıda bıraktım.

Hocam bildiğim kadarıyla silinmez oyunu silip yüklemek en mantıklısı ama ben bir daha aynı bölümleri geçemem diyorsanız hiç uğraşmayın

Benimki de tam orada dondu daha denemedim of ya çözümü yok mu?

Aynı sorun başkalarındada olmuş çözüm olarak yama sahibi “oyun verirleri yardımcı programından RDR dosyasını silin, görevi geçin sonra tekrar pkg yamayı kurun” yazmış dener misin dostum.

Aynı sorun başkalarındada olmuş çözüm olarak yama sahibi “oyun verirleri yardımcı programından RDR dosyasını silin, görevi geçin sonra tekrar pkg yamayı kurun” yazmış dener misin dostum.
Şuan birşeyler deniyorum olursa yazarım. Sizde konu açın yardım ederler belki.

@wWalsh çözümü buldum dediğiniz yerden yama dosyasını sildim 568MB şu an girdim görevi yapiyorum donmadi yamayi kuracağım gene.

Son düzenleme:

Evet bende yaptım sorunsuz çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…