S selaam16 Hectopat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 18 20 Temmuz 2014 #11 Silinen üye dedi: AVerMedia DVD EZ Maker 7 ile Composite sinyallerini bilgisayara aktarmak mümkün. Elago Game Capture HD ile de HDMI sinyallerini... Genişletmek için tıkla... Yani bu parçayı,aleti aldığımda ps3 görüntüsünü laptop ekranına alabilecek miyim?
Silinen üye dedi: AVerMedia DVD EZ Maker 7 ile Composite sinyallerini bilgisayara aktarmak mümkün. Elago Game Capture HD ile de HDMI sinyallerini... Genişletmek için tıkla... Yani bu parçayı,aleti aldığımda ps3 görüntüsünü laptop ekranına alabilecek miyim?
D Dylan Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #12 Evet, hem canlı olarak izleyebilecek, hem de gerçek zamanlı olarak kayıt alabileceksin.
S selaam16 Hectopat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 18 20 Temmuz 2014 #13 Silinen üye dedi: Evet, hem canlı olarak izleyebilecek, hem de gerçek zamanlı olarak kayıt alabileceksin. Genişletmek için tıkla... Peki bu parçayı nereden bulabilirim? Lütfen bir link verir misin?
Silinen üye dedi: Evet, hem canlı olarak izleyebilecek, hem de gerçek zamanlı olarak kayıt alabileceksin. Genişletmek için tıkla... Peki bu parçayı nereden bulabilirim? Lütfen bir link verir misin?
Setheleh Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #14 Ben ethernet kablosuyla bağlıyorum,oyunları ethernet kablosu ile ps3 e atıyorum tabiki de bunu yapak için bir kaç programa ihtiyacın olacak Özür dilerim ben farklı anlamışım.
Ben ethernet kablosuyla bağlıyorum,oyunları ethernet kablosu ile ps3 e atıyorum tabiki de bunu yapak için bir kaç programa ihtiyacın olacak Özür dilerim ben farklı anlamışım.